Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Десислава Радева на служба в президентството?

Мрежата

Десислава Радева на служба в президентството?

Снимка:

Визитна картичка на жената на президента дава повод за доста въпроси

„Някой знае ли дали съпругата на президента Румен Радев е назначена в президентството? Ако да - на каква ли длъжност е, ползва ли служебен офис със сътрудници и кола с шофьор на НСО? Ако пък ли не – какво ли е това на снимката?“ Това пита във Фейсбук пиарът на ГЕРБ Никола Николов.

И прилага доказателство - визитна картичка на Десислава Радева, на която е посочена електронна поща, завършваща на @president.bg. Това е разширение, запазено за служителите на „Дондуков“ 2.

 

Това даде повод за различни спекулации по темата.

„Има си изпитана и проверена процедура - още преди година и половина обявиха, че срещу нея имало сигнали за заплахи и това послужи като повод да ѝ дадат кола на НСО и охрана. И т.н. А по принцип нито в Конституцията нито в друг акт е уреден статут на съпругата на президента. Тя напрактика е безработна“, пише под поста журналистът Евгени Петров.

„А втората заплата кога ще върне? Оная, дето любовникът ѝ даде „по съвместителство“ за пиар“, пише друг журналист – националистът Стоян Иванов.  


Коментари (1)

Петко Жената от малка мечтае да е важен човек просто! Шегата настрана - не е сериозно това. Пък ако действително е служител на Президентството да каже и обоснове какво точно прави. Това да си жена на президента поне у нас не мисля, че е професия... може и да греша, разбира се. Пък и кой и за какво ще заплашва точно нея? Някой червен нейн фен, може би.
01.11.2018 15:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още