Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Десните скочиха срещу спрягания за кандидат-премиер на ИТН Петър Илиев

Мрежата

Десните скочиха срещу спрягания за кандидат-премиер на ИТН Петър Илиев

Десните скочиха срещу спрягания за кандидат-премиер на ИТН Петър Илиев - Tribune.bg
Снимка:

Лица от дясното пространство скочиха срещу спрягания за кандидат-премиер на ИТН – Петър Илиев. Те се възмущават, че предложението е на човек, който е масон, няма общо с протестите и не е бил граждански активен.  

От профила във Фейсбук на Илиян Василев, анализатор

Във връзка с предложената кандидатура на Петър Илиев и мандатът, който ще му бъде връчен и без да зная реакцията на протестните партии да заявя - Сенки от задкулисието не могат да бъдат премиери.

Както посочих не може масон да бъде премиер у нас, защото нашето масонство е роден продукт на ДС и задкулисието.

Лоялността им е към тайната ложа, не към държавата и обществото. Изобщо ИТН, да не се мъчим и на нови избори. Спешно. ДПС се събират днес, за да подкрепят кабинет с Петър Илиев и картите да излязат на масата. Очаквайте народна подкрепа, манифестации, медийна кампания, изобщо да заложат всичко.

Не може за шеф на изпълнителната власт да вадят заек от цилиндъра и ние да ръкопляскаме. Не става. Ресто.

Червената линия не е само и толкова Борисов, а Гешев, Цацаров /шефа масон/, Гешев, Пеевски, Доган.

Сори, нещо много са се объркали тези момчета от ИТН. Някой да е виждал Петър Илиев на протест, да е заявявал някаква позиция, да е бил граждански активен, изобщо да има някакво качество, което да го отличава и прави сравним с премиер, пръв между равни на най-знаещ, управленец, философ, боец, реформатор.

Ако Слави иска да си назначи шеф на партията, на телевизията, на някакъв негов проект ОК, но да го направи най-овластения човек държавата.?!

Бил ново лице - ОК, но да се пробва първо на по-ниско ниво, да го направят някакъв фактор в ИТН. 

Масон за премиер - НЕ!!! С тази кандидатура Слави премина червената линия и вече е част от статуквото.  Всъщност с какво точно той стана лице на протеста?! Символ на промяната?!  Поне в моите очи той приключи.

Ако не искаме да позволим нов тип подмяна - котка в чувал- протестите трябва да продължат. Протестите отново трябва да започнат, ако не искате да се говорят зад кулисите в Парламента.

ИТН няма да иска да ходят на избори, защото ще загубят и изчезват яко дим. Единственият им шанс е да направят правителство в този парламент, с подкрепа на ДПС и БСП, и скрито от ГЕРБ.

Ако не сте разбрали от 17 часа ще обявят събитие от ранга - Пеевски шеф на ДАНС. Същите режисьори, същите драматурзи

 

От профила във Фейсбук на Тома Белев

Не мисля, че някой сериозно може да предложи управителят на „Краун медиа“ за премиер.

Иво Божков, столичен общински съветник от ПГ на ДБ

Премиер трябва да е Слави Трифонов. Във всяка работеща демокрация, премиер е лидера на партията спечелила изборите или тази взела мандата за сформиране на правителство. Всичко друго е бягане от отговорност. Каква политическа отговорност носи лице, което не се е явило на избори? Никаква, еле па масон...


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати