Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Деян Николов: Ще дам детска количка на столичния кмет да се разходи по заледените и изпочупени тротоари

Мрежата

Деян Николов: Ще дам детска количка на столичния кмет да се разходи по заледените и изпочупени тротоари

Деян Николов: Ще дам детска количка на столичния кмет да се разходи по заледените и изпочупени тротоари - Tribune.bg
От профила във Фейсбук на общинския съветник от „Възраждане“ Деян Николов  
 
Гледали ли сте „Замръзналото кралство“, защото точно така се чувствам в заледена София, ама без кралството (само няколко кралици ни останаха в общината). Защото София, освен че е мръсна и непочистена, вече дни наред е конкуренция на ледения Северен полюс, но аз за жалост не съм легендата Мишел Кван.
И на фона на целия този леден апокалипсис много ми се иска да дам една детска количка на нашия столичен кмет и да се опита да я управлява по „добре изчистените“ столични улици,както добре управлява общината от удобното си, меко и топло кресло на "Московска". Направо го предизвиквам, защото само преди час видях как майка на близнаци се бори с ужасяващите препятствия да премине на отсрещния тротоар.
 И тази борба продължи дълго, докато не й помогнахме да пренесе количките. Няма какво да се лъжем – зимата не ни е изненадала, има я всяка година, част е от годишните времена, не ни е изненадало и некадърното управление на новите столични спасители (предимно на думи), които превърнаха гражданите в основни потребители на травматологичните услуги в болниците. Важното е, че Васил Терзиев успя - София от няколко дни е световен ски център, а всеки софиянец си има лична ски писта. Време е за оставка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети