Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Диана Иванова: Всички десни сили и център да се обединим, за да може да продължи развитието на Русе

Мрежата

Диана Иванова: Всички десни сили и център да се обединим, за да може да продължи развитието на Русе

Диана Иванова: Всички десни сили и център да се обединим, за да може да продължи развитието на Русе - Tribune.bg

Интервю на dnews.bg

Г-жо Иванова, казахте, че не приемате резултата от първия тур на местните избори в Русе непременно като загуба. Защо мислите така?

Първо, искам изключително много да благодаря на всички свои съграждани, които гласуваха за мен, независимо от коя политическа партия са. Благодаря на структурите на политическа партия ГЕРБ, които бяха много активни и с които направихме една позитивна и толерантна кампания. Резултатите не ги приемам за загуба, а като успех, предвид на това от каква отправна точка стартира моята кампания за кмет на Община Русе и предвид на политическата обстановка в Русе и вътре в самата партия ГЕРБ

Какво според Вас не Ви достигна на първия тур?

Според мен обединението на дясното трябваше да се случи още преди да бъдат обявени кандидатурите и трябваше с една много ясна дясна визия ние да тръгнем към избора за кмет на Община Русе.

Ще успеете ли да наваксате преднината на Вашия опонент? Очаквате ли подкрепа от други партии?

Надявам се. Всички приемаме това за наша кауза, всички десни сили и център да се обединим, за да може да продължи развитието на Русе и случването на много неща, които са в ход в момента.

Как ще работите с новия общински парламент? В него сега ще има 10 партии и коалиции.

Моята идея е, че трябва да се обединяваме около каузата за доброто бъдеще на Русе. Да работим много толерантно, с  много конструктивизъм, за да се постигат целите. Да спрем  политическите емоции и дрязги и да се фокусираме около свършената работа.

Колко и какви зам.-кметове трябва да има Русе?

Моето виждане е, че трябва да бъдат по-малко, отколкото са сега. С обединяване на повече ресори и създаване на дирекции по тези ресори.

Успяхте ли в тази напрегната кампания да се запознаете с по-важните проекти, по които работи общината и които ще трябва да бъдат продължени?

Запозната съм с всички проекти, които се изпълняват към момента и чието приключване предстои. Запозната съм детайлно и с времевите планове, които трябва да бъдат изпълнени, за да се спазят сроковете и да няма финансови санкции за Общината. Надявам се с екипите, които в момента ги изпълняват, и с допълнителна помощ, да успеем качествено и в срок да изпълним всички проекти, защото това ще е от полза за всички русенци. Продължават и срещите ми с хората, коментираме какво е най-добро и оптимално може да се случи в Русе. В нашата програма сме предвидили и онлайн срещи с русенци. Всички хора, които имат идеи  за по-доброто бъдеще на Русе и различни въпроси за бъдещето на Русе,  могат да се свържат с мен. Ето например днес в 17 часа ще имаме такава онлайн среща, а дотогава въпроси могат да бъдат задавани на фейсбук профила ми.

 


Коментари (1)

гого Ако загубите в неделя ще отидите ли в трета партия да членувате и да се кандидатирате пак на следващите избори
30.10.2019 18:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати