Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Диляна Гогова: Проф. Гечев е водач на листа на БСП, а в друга държава тези дни трябваше да излиза от затвора

Мрежата

Диляна Гогова: Проф. Гечев е водач на листа на БСП, а в друга държава тези дни трябваше да излиза от затвора

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Диляна Гогова

Румен Гечев, извинете, професор Румен Гечев, е водач на листата на БСП в Плевен. Ако страдате от къса памет, отворете Уикипедия - там пише, че професор Румен Гечев е бил министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов. Неговата биография е единственият текст, в който ще срещнете „икономическо развитие” и „правителство на Жан Виденов” в едно изречение.

Във всяка друга държава, че дори и в Мианмар, професор Румен Гечев трябваше тези дни да излиза от затвора заради безпрецедентната икономическа криза, до която доведе България в периода 1995-1997 г. Но тук професор Румен Гечев е професор, депутат, беше водач на листата на БСП в Плевен за евроизборите, сега и за парламентарните.

Пиша ви всичко това, за да знаете, че когато Христо Иванов обяснява как Демократична България е отворена за сътрудничество с БСП, ако тя приеме един негов „списък с големи национални задачи”, той има предвид И професор Румен Гечев, който е водещият икономически експерт на БСП и водач на листа.

И когато ви казват, че Христо Иванов е лидер на дясна политическа сила, вие не им вярвайте.

Да не кажете после: защо не ни казахте.  

 


Коментари (5)

Нали това е трагедията на абсурдната ни държава. Няма го правосъдието. Престъпниците с гордо вдигнати чела и добре натъпкани джобове ни учат на етика и естетика и напират да ни оправят отново. Само в Русия и други изпаднали тоталитарни държави цари по-голям цинизъм.
03.02.2021 22:20 / Отговор
ЦветкоХристов Дали има нещо човешко в тоя?
04.02.2021 12:07 / Отговор
Еротоман без срам Гогова да си направи справка кой подля вода на Жан Виденов ? ! Организирано го направиха мултаците и аркадашите на Луканов от БСП имащи икономически интереси в приватизацията .
04.02.2021 14:11 / Отговор
Енчо Дянков Със такива компрометирани личности Нинова да не се чуди защо пак ще отпадне.Народа иска нови лица,не партийни.Набийте си го в кухите глави.Отнася се за всички не само за БСП.Със стари к---и нов бардак не става.
05.02.2021 09:06 / Отговор
Георги Никаква подмяна на нови лица.Новите им " лица" ще са наследниците на старите червени мафиоти.БСП трябва да е извън закона,защото е БКП,"Столетницата с 50 конгреса"??? Наново социализъм ли ще експериментираме??? БКП е обявена за престъпна партия през 2000 година от парламента!
10.02.2021 06:52

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още