Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Димитър Джангозов: С 310 починали вчера „яко се мре“, а Миролюба Бенатова се изгаври преди година с един достоен лекар

Мрежата

Димитър Джангозов: С 310 починали вчера „яко се мре“, а Миролюба Бенатова се изгаври преди година с един достоен лекар

Снимка:

В България с 310 починали вчера „яко се мре“ - тези думи бяха на един достоен лекар Венцислав Мутафчийски, когото „журналистката“ Миролюба Бенатова вбеси в интервю в средата на 2020г., докато му иска обяснение защо няма толкова починали от ковид у нас, припомни в свой пост в социалната мрежа Димитър Джангозов. Той отбелязва, че шефът на ВМА и на Националния оперативен щаб е оплют за думите си „от всички, за които правото на живот стои по-долу от правото на мол и стопанска инициатива в дискотека, както и от тези, които „правят своето проучване“, гледайки видеа в YouTube.

„Бенатова се изгаври с него в средата на 2020 г. „Къде са труповете и чувалите“, питаха всички с нейното ниво на когнитивно развитие. При отговор „няма ги, защото има мерки“, сценарист на Слави Трифонов пускаше статус „то и по улицата няма крокодили, „щото ръсят сол““, възмущава се Джангозов. Той прави ужасяващо сравнение, според което вчера у нас от ковид са загинали 310 души, докато през първата половина на 2019 г. във „войната по пътищата“ умират 254 души, т.е. войната с разпространението на ковид взима повече жертви за ден, отколкото войната по пътищата за година.

„Яко се мре. Слави, пускай виц или разсъждение по въпроса! Тошко Йорданов да напише как това се дължи на неглижирането на другите заболявания заради COVID!“, завършва възмутеният българин.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема