Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Директорът на НДК към Мангъров: Дали да не бъдете малко по-отговорен, когато призовавате хората да се „омешват“

Мрежата

Директорът на НДК към Мангъров: Дали да не бъдете малко по-отговорен, когато призовавате хората да се „омешват“

Снимка:

От Фейсбук профила на Борислав Велков, Председател на Съвета на директорите на НДК

Доц. Мангъров, при цялото ми уважение, но в цивилизования свят жените, които правят секс, забременяват по своя воля, а при ковид-19 не е точно така! Нали?

Доста нелеп пример давате по национална медия във време, в което Ви слушат и децата! От "шведските" Ви примери ми хрумва, но на Ваша отговорност, да отворим НДК и Арена Армеец и после да ги превърнем в полеви болници за тези, които са се срещнали с ковид-19, но не са оцелели след "омешването".

Аз не разбирам от тази материя, но под лупа следя какво се случва по света в моята - местата за масово събиране на хора! Няма отговорен човек, който да призовава към това, по начина по който го правите Вие! Аз съм обикновен човек с огромна потребност от социален и културен живот, председател и отговорен за НДК и ми е много мъчно, да го видя затворено за първи път в неговата 40-годишна история!

Никъде, където има подобни центрове, зали, стадиони и т.н. никой не говори просто ей така - хайде да отворим и да срещнем хората с вируса, пък на оцелелите ще им дадем по един билет бонус пак да дойдат. Говори се за процедури, адаптация на пространствата, адаптация на хората, артистите, цялата свързана индустрия от международни екипи, които ще изживеят това не само физически, но и психически.

Та, в този ред на мисли, дали да не бъдете малко по-отговорен, когато призовавате хората да се "омешват" на места, където не носите никаква отговорност! Така де…  


Коментари (11)

Киро Бизона Мангърков явно е изключително фрустриран от липсата на каквото и да било внимание! Само като му видя физиономията на простинал плъх и ми става очевадно, че няма жена, която да го погледне благосклонно, камо ли да му пусне! И понеже няма друго внимание, което да привлече, освен общественото – с дебилските си призиви – Мангърков охотно става слугин на хора, които искат да бутнат правителството чрез народно недоволство при масови жертви, защото на избори не могат и в парламента да влязат!
28.04.2020 16:52 / Отговор
Глупав и плешив бизон Личи си ,че си и нтелигентен бизон.Ако не се лъжа Мангъров има 3 деца.Спасил е ЖИВОТА,а не свободата на словото ти на МНОГО ДЕЦА.Ако си тъп е за цял живот.Това просто не отминава.Когато видиш,да когато ВИДИШ толкова книги и учебници,колкото е прочел и заучил Мангър(к)ов,какрто свойски и надменно го наричаш,тогава комплексар дребен ще коментираш.Това не е фитнес или водка,или таверна,за да си експерта.
29.04.2020 00:42
Киро Бизона Така ли? А какво ще кажеш за това, че Лангърков умря от мъка, завист и злоба, че друг лекар застана начело на НОЩ, а не извикаха него, дето „толкова книги и учебници“ е прочел? И че не му се хванаха на приказките за масови тестове, че да захлеби и той покрай частната си лаборатория? Ами че аз само като му видях как няма място на десктопа на Лангърков от нацвъкани файлове и ми стана пределно ясно, че тоя индивид няма идея как се ползва паметта на компютъра! Сигурно е баш такъв, какъвто ни го описваш и разчита на собствената си необятна памет, нали?
29.04.2020 11:13
Браво, д-р Фогт! Мангъров да прочете статията на швейцарския кардиохирург Паул Фогт за корона вирус!
"Не може да става въпрос за умишленото заразяване на милиони здрави хора с агресивен вирус, за който не знаем нищо – нито за степента на увреждане в острата фаза на заболяването, нито за дългосрочните последици"!
"Умишленото заразяване на здрави хора с агресивен вирус може да разруши един от основните принципи на цялата история на медицината: „не вреди“ и това е изключително краткосрочни икономически „съображения“! Като лекар бих отказал да участвам в подобна ваксинационна кампания."
28.04.2020 19:03 / Отговор
Анна Бешкова Да, метрите книги, учебници! Посветените дни и нощи ! Децата спасени от този човек ! Който работи , в една тежка и неблагодарна област .... инфекции!
29.04.2020 11:13 / Отговор
Karabas Barabas Ами да си работи работата и да не се бута в политиката! Тоя номер – да се разболеят 40-50 000 души и да има масови гробове, че да се вдигнат хората и да свалят това правителство - няма да мине! Ясно ли е или още ще се надявате да се подкваси морето, че да дойдете с големите черпаци?
29.04.2020 11:52 / Отговор
Българионь Борислав Велков, вие специалист епидемиолог ли сте? Доент ли сте, може би професор?

•Всеки има свещеното право да бъде идиот, селски идиот, а някои могат да бъдат още по-големи идиоти... Наистина нужно е да осъзнаем факта на доминацията на кретените и неуважение на собственото си достойнство! Позорно е! Трябва да се противопоставяме на простащината, дебилизма, арогантността и олигофренията с всички методи и средства. Сега България произвежда 5 пъти повече идиоти...

Доцент Мангъров. 30 години този баща на 4 деца работи в инфекциозна болница и спасява деца. Той е единствения, който има гръбнака да отстоява позицията си без да се огъне и без да обижда или хули. Прав или не - времето ще покаже, но той заслужава уважение защото се държи мъжки!
29.04.2020 13:00 / Отговор
Д-р Фогт Ало, по-спокойно, че си изяде буквите от лиляво напъване! Борис Джонсън е баща на 6 деца, но призна грешката си и се отказа от стадния имунитет! Вие, поддръжниците на Мангъров, нямате аргументи за налудничавите му идеи, а браните него, щото сте от едно и също политическо котило, което е готово да срине България, само и само да свалите ГЕРБ от власт!
29.04.2020 18:01
Факт! Мангъров обижда непрекъснато колегите си от щаба, че ще ги скъса на изпит при него! Никой от тях не го е обиждал. Горният коментиращ лъже най-безцеремонно!
29.04.2020 18:05
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още