Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Само с Румен Радев ще бъде днес първата дама Десислава

Мрежата

Само с Румен Радев ще бъде днес първата дама Десислава

Снимка:

Тя ще отбележи празника само с най-близкия си човек - Румен Радев

Само с най-близкия си човек - президента Румен Радев, ще празнува рождения си ден днес първата дама Десислава, пише „24 часа“.

Тя не обича публичността, а през последните месеци се скри напълно от социалните мрежи и медиите. Заради мерките покрай пандемията COVID-19 е замразила дейността на сдружението си „Живата вода на България“. Тя обаче завърши семестриално магистратура по политология към Философския факултет на СУ.  

 

 


Коментари (8)

Днес Президентът няма рожден ден. Това е фалшива новина.
09.07.2020 11:45 / Отговор
Пенчо, бре, четѝ! Не той, а "дамата" му!
09.07.2020 11:55
Повече светлина! "Тя обаче завърши семестриално магистратура по политология към Философския факултет на СУ."

Инфо: Касе се за "Магистърска програма „Политически патологии на глобалния свят (на английски език)“

Срок на обучение: 2 семестъра

Форма на обучение: дистанционна

Език на обучение: английски език

Ръководител: проф. дпн Татяна Дронзина
(известна фамилия на левия земеделец Дронзин, участник в Септемврийското въстание, 1923)
09.07.2020 15:15 / Отговор
Тартаковер Възможно е. Но преди това е завършила Университета за национално и световно стопанство, специалност Финанси и кредит. А се е обучавала на английски защото владее английски език, както и руски.
А освен че се води по протокол първа дама, няма други политически ангажираности. Каквато е и Мелания Тръмп, съпругата на Макрон и т.н.
За разлика от нея, една друга видна дама от ГЕРБ, беше удостоена за юристка. От РАБФАК ! Всички я познават, имаше силна политическа ангажираност, като Председател на българския Парламент, беше и министър !
Какви езици владееше, не стана ясно, но всички видяха колко добре владее корупцията, как си урежда евтини апартаменти...
Е, разбира се я биваше и като певица. "Цъфнал ГЕРБ" е велико достижение в българската музика.
09.07.2020 16:40 / Отговор
Тараторчо стигна дъното от наколенки! Ало, мозъчен ганглий, не лъжи!!! В българското държавно устройство НЯМА позиция "първа дама"!!!
Пълно безмозъчно състояние е да сравняваш позицията на Мелания с нашето, при това неграмотно и незнаещо граници за благоприличие, недоразумение!
Апропо, някой да е зървал "дипломите" на Деса?
09.07.2020 17:31
Тартаковер Какво пише в заглавието, бе педал? Прочети го още веднаж и после пак ! Може случайно да видиш определението първа дама! А, ако отново не го виждаш, бягай бързо на офталмолог!
А, ти може да не си "зървал" дипломите на Деса, на теб никой няма да ги покаже, но други са ги зървали и изписали в Уикипедия. Там има възможност да добавиш и твоите съмнения, стига да си ги подкрепил с факти. Но от очевидно по-очевидно е, че твоите познания са изградени като си бягал от училище и ял като идеолога си свинска мас !

Недостатъкът на веществото под мозъчната кора, ако не достига при раждането,не достига до края на живота-Фройд.
09.07.2020 17:45
Ха, ха! Тараторий, откога пътеводител са ти заглавията на този сайт, който иначе презираш и хулиш нон стоп?!? Супер елементарно! Още повече че е кодош! Първа дама има само в президентските републики. Ние обаче не сме! Въпреки моментните мераци на червени и сини болшевики!
09.07.2020 18:59
Ана Николова, София Двамата са видимо прости физиономии и са си лика - прилика. За разлика от първата му интелигентна и красива съпруга, с която бракът му претърпял пълно фиаско. За Деса Мерцедеса става!
11.07.2020 22:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още