Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Добър вечер, уважаеми зрители! В Държавен вестник с дата 1 май !!! вече е обнародван Изборния кодекс, а все още е 30 април

Мрежата

Добър вечер, уважаеми зрители! В Държавен вестник с дата 1 май !!! вече е обнародван Изборния кодекс, а все още е 30 април

Снимка:
Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ
 
Добър вечер, уважаеми зрители!
В Държавен вестник с дата 1 май !!! вече е обнародван Изборния кодекс, а все още е 30 април.
Прецедент в историята вероятно - за една нощ приет и обнародван закон.
Вето няма, както забелязвате, макар, че има противоконституционни текстове!
Има ли вероятност да е обнародван светкавично, за да бъде преработен отново и в сряда да се появи ново изменение или се бърза, за да се назначи състав и Председател на ведомствената ЦИК с инициали К.Н?
 
Новите варвари опраскаха не само Конституцията, но и времето!
Спите ли?  

Коментари (26)

ами Радев Румбата и Рупчева Ива - стахановец и колхозница:) Кой се крие зад инициалите К.Н.?
30.04.2021 21:37 / Отговор
СЪВЕТСКИЯ ГЕНЕРАЛ-РУМЕН РАДЕВ СЕ Е КЛЕЛ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.!! .
ЛИЦЕТО Е ОБУЧАВАНО ДА УБИВА..!!
ВИЕ ЗА ЕДНО ОБНАРОДВАНЕ......
30.04.2021 21:53
Преврат е! Радев превъртя часовника щото ОФ-то МУ гласува Мадурска република за него. Гласува изборите ПАК нищо да не променят!
"ЗА" този тъпизъм гласуваха ИТН, БСП, ДПС, ДБ.

ЛЪЖАТА шества в това НС.

Протест пред президентството на 5 май от 10.30!

п.с. Машините за гласуване са венецуелски, а Венецуела е президентска република, начело с Мадуро.
01.05.2021 08:38
Анастас #
Гарантирано от:
Костовашките Отрепки пт ДСБ
Мутрите на Мазолова
Чалгарите на Слъ Тръ
Комунетата на Лузъра Бойкикев
НеоЗеленоте комунисти - педерастчета, джемдъри и Природници

(обобщително)
01.05.2021 17:52
Калин А Дезинформираха и крещяха че ГЕРБ бил със ДПС???
За какво говориме???
КОЛКО НАИВЕН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА НЕ ВИДИШ ЧЕ ИВА МУТРЕНСКА И ИТН СА ПЪРВИ ДРУЖКИ СЪС ДПС!
01.05.2021 23:51
Мирянин Срам: недоразумението председател на НС от няколко дни, сътворило куп безобразия, Митева беше курдисана на мястото на по-голямото недоразумение пРезиента начело на Великденската пасха в Ал. Невски?
Голяма награда за светкавичното приемане и занасяне на ИК?!?
В код е тотално девалвиране на всички институции, посегнаха и на църквата!
Бог вижда.
02.05.2021 10:18
Покажи всички
Трябва да се надигнем. Крайно време е!
30.04.2021 21:41 / Отговор
Преврат е! Извършва го мрежата на олигархично-престъпните приватизатори. Точно както беше свален Филип Димитров от БСП, ДПС и внедрени агенти на ДС в СДС, точно така сега Слави, Корни, Бойкикиев, Карадайъ се обединиха срещу ГЕРБ. Основния им инструмент за събиране на електорат пак е ЛЪЖАТА.
Слави вместо да агитира за президентска република, инициира референдум за мажоритарни избори. ИЗЛЪГА, щото си пролича, че иска президентска република тип Венецуела, видно от гласувания машинен вот. ИТН си искат пак изборите да не променят нищо. Анти европейско пар екселанс!
Бойкикиев агитира да не търкате билетчетата на Черепа, а внесе закон Черепа да не го разследват и съдят специализирани органи. Внесе законопроект за тяхното закриване. Анти европейско пар екселанс!

ЛЪЖАТА шества в това НС. На излъганите - честито.

Демокрацията е в опасност! Протест пред президентството на 5 май от 10.30!
01.05.2021 08:36
Татулова Аз пак да попитам за прехваленета днешна шефка на парламента дали не е била в конфликт на интереси, злоупотреба със служебно положение и търговия с влияние, бидейки висш държавен чиновник и в същото време ухо, око, мозък и кой знае още какво на партийно амбицирания Трифонов!?
Г-жо Атанасова, докога на подбрани партийни структури ще се гледа като на граждански платформи, НПО-та или като на някакви надпартийни клубове по интереси и членството в тях ще бъде сякаш извън обсега на деполитизацията, при очевидна злоупотреба с права и порочни привилегии? Ако се съди по скандалите със законотворчеството в предния парламент, едва ли госпожата е била само страстен почитател на баладите на Славчо!
Толерантен не значи безхарактерен!
30.04.2021 21:53 / Отговор
хехе Рупчева е "опитна" кака, с десетки години стаж в НС, заради която минаваше калпавото (редовно се поправят законите заради противоречия в други и правни недомислия?!) и лобистко законодателство на КОГОТО ТРЯБВА, защото именно тя е отговаряла за юридическото оформяне и правна експертиза. Партии, коалиции се сменяха на избори, но не и "безценният" кадър Ива Митева - Рупчева. "КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО!" (СТАЛИН). Тя е била парламентарен сътрудник и на ДПС, към кабинета на Христо Бисеров, по времето, когато той беше зам.-председател на Народното събрание. Ива Митева е сътрудничела на Движението за права и свободи още в 39-ото Народно събрание - от 2001 до 2005 г. Опа, "топлата" връзка между партията на Слави Трифонов и тази на Ахмед Доган. Слави Трифонов никога не е правил скечове против Доган и го има за идол, както и много други мутри на прехода са му пример, от който се възхищава, защото единствен казвал истината. Ами, да, истината за обръчите от фирми и порциите, които раздава!
30.04.2021 22:15
Опа! Ето я пак опорката, че ГЕРБе виновен за всичко..
30.04.2021 22:28
Открехване: Да не се забравя, че научен ръководител на дисертацията на Ива Митева е проф. Друмева от президентството. Ето кой я е настанил при ИТН и сега тя работи в пълен синхрон с пРезидента.
30.04.2021 22:45
Тартаковер Добре е, че започва възмущението си с едноименната песен изпълнена от Слави Трифонов.
Вярно, песента е много стара, вече на почти 10 години, но все още е уникално точна. Показва блестящо българската реалност, макар само в 3-4 минути, макар днес...
А тази известна като Палавата Деси, с потресаваща точност се вписва в съдържанието на песента. Но само умните и прозорливи хора, ще я видят в нея с "целия и блясък". Останалите ще развият скучната си простащина също в целия и блясък. Пошли, вулгарни, примитивни коментари, каквито са и авторите им.
Приятна вечер !
30.04.2021 22:04 / Отговор
ГАДИНАТА-Тартаковер...... изпълзя от дупката, да омърсява българската медия..... .
Отвратителна твар, познаващ в дълбочина "творчеството" на чалгаря Трифонов.
Възпитан от "творчеството" на Трифонов.....
Това шахматистите,излезнаха много прости хора-щом величаят Трифонов и Румен Радев...., само като си помисля и за световната шампионка Стефанова и за Топалов.... Ужас...!!!
30.04.2021 22:21
Уфф! Тартакович изпълзява и вмирисва коментарите като същий скункс.
30.04.2021 22:42
хехе Моля ви се, съжалете този мутант на соца. Само ако знаехте колко зърно, пръскано с ДДТ, е изпапкал. *** ДДТ - (дихлоро-дифенил-трихлороетан) е препарат за борба срещу вредители. Пръскането с ДДТ е вредно за човешкия организъм и води до увреждане на черния дроб, сърдечносъдовата система, централната нервна система, спомага за появата на тумори и предизвиква много мутации. В телата на пациенти, страдащи от Алцхаймер е установено до 4 пъти по-високи нива на ДДТ , отколкото здравите хора. Химическото съединение може да престои в човешкия организъм половин век, без да достигне до полуразпад и да се предаде на потомството.
30.04.2021 23:07
attropo лайномет-ПРОСТАК,бегай пиши в ПРОСТАШКИТЕ САЙТОВЕ - *мъдиъпул* на крадливата стояна и *кинефникъ* на червения приватизатор прокопи!
01.05.2021 00:40
Проф. Деримечков По всичко личи, без човек да е дипломиран психолог, че този „Тартаковер“ има латентни мазохистични наклонности. Това, което съм успял да видя при редките ми влизания в коментарите тук, е че той пише някакъв коментар, след което редица други коментатори буквално го пребиват с коментарите си, без да споменавам имена. И въпреки всичко, въпросният „Тартаковер“ продължава да пише и да търпи определения като „скункс“, което в сравнение с някои други, които съм чел, си е чиста проба похвала. Радва ли им се, не мога да разбера, но това си е чист мазохизъм! Но негова си работа, щом му харесва – аз просто констатирам, защото това негово поведение прави впечатление!
01.05.2021 14:18
Покажи всички
attropo От ПРОСТАЦИ - толкова!
Какво очаквате от хаскьовското селяндурче?
01.05.2021 00:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още