Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Добре че Мая Манолова няма да се кандидатира за кмет, иначе щях да чакам праведниците да ме запалят

Мрежата

Добре че Мая Манолова няма да се кандидатира за кмет, иначе щях да чакам праведниците да ме запалят

Снимка:

Елисавета Белобрадова, Фейсбук

Пиша това със свито сърце.

Кръстя се, защото ме е страх, но който го е страх от мечки, не ходи в гората.

Мая Манолова.

За нея ще напиша две-три неща и нито едно от тях няма да е смислено, политически релевантно или устойчиво. И тъй като все пак се намираме у фейсбук и тук нещата са на живот и смърт все-ки бо-жи ден, ще се презастраховам с плюене в пазвата и клетва, че не бих гласувала за нея никога, никога, никога.

Но да се върнем на Мая Манолова и един въпрос, който си зададох преди известно време, а именно "Какво би искала да си кажеш точно преди да умреш, Елисавета?"

"Искаш ли да си кажеш "Водих един принципен, изпълнен с добродетели живот. Внесох разумни законопроекти, спасих единайсет котки и три деца от хоспитализиране. Бях прекрасна майка, съпруга и запазих естествения цвят на косата си, защото той е израз на душевните и физически промени, с които съм в хармония"?

След две секунди решително казах "Не" и си зададох въпроса наново

"Искаш ли, Елисавета, преди да умреш да се обърнеш назад и да се окаже, че си била руса, креслива, плезеща от трибуната на Народното събрание персона, подозирана в корупция и леконравие. Искаш ли цяла държава да те е наричала ъъъъъ "гадже' на братя Галеви, да си била омбудсман и в тази си роля да си се появила на протест, облечена в тънка леопардова рокля. Искаш ли да си била в отвратителни отношения с оная членестонога очиларка Корнелия и да си ходила из Бузлуджа с фланелка "Шанс за Орешарски" и да ти се е разминало? Искаш ли да си била онази, която като се появи в Народното събрание по патерици, беше единствената българка, която леко наподобяваше лейди Гага. Да си била една здрава, енергична тарикатлива дама със селски уклон с много умения и таланти (кръсти се), която си качваше снимки с баници и питки. Искаш ли да умираш и да помниш един живот на макс? По Маркс?"

Няма да ви кажа как си отговорих. Аз съм кротък и свестен човек. Просто битието на Мая Манолова изглежда so much fun.

Но добре, че няма да се кандидатира, иначе щях да чакам бригадите на праведниците да ме запалят.  Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ГЕйРБава ДРоГАРКе ☭ , КАК СИ С ФЕЛАЦИОТО.... ТОВА ДЕТО У ВЕШЕ СЕЛО МУ ВИКАТЕ МИНЕТ?
ИМА ЕДНА ПОРНО АРТИСТКА ОТ МИНАЛОТО Keisha Dominguez... КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА СТЕ... ПОМНЯ ТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ, КЪДЕТО ЗАРАБОТИХМЕ ХУБАВИ ПАРИЧКИ..

FUCK ТИЧЕСКИ ТИ СИ ЕВТИНА К*УРВА НА КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ☭ ... DO YOU FOLLOW ME?
14.08.2019 14:39 / Отговор
Гадняра Леле колко си долна излобна.
14.08.2019 21:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още