Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Добре, че са смешните въстания на „Отровноти трио“, че да забравим мъката по Корнелия и Сергей

Мрежата

Добре, че са смешните въстания на „Отровноти трио“, че да забравим мъката по Корнелия и Сергей

Снимка:

Журналистът Соня Колтуклиева, Фейсбук

Жал ми е за Корнелия Нинова. Честно. Не като политически лидер, а като човек я съжалявам.

Обърна света, изрина България, за да направи Елена Йончева евродепутат, че да я бетонира с имунитет срещу обвиненията на прокуратурата в “пране на пари”. Корнелия търчеше с Елена от студио в студио, пригласяйки й като бек-вокал, служейки й за фон на нейната лична война с Бойко Борисов.

БСП загуби много, защото - вместо да излъчва мъдри послания към избирателите, партията стана заложник на компроматната война на Йончева срещу Борисов.

Корнелия Нинова се хвърли в жестока битка да наложи Елена Йончева за водач на евролистата на БСП, докато вътрешната опозиция искаше да инсталира на първо място Сергей Станишев. БСП загуби много от превръщането на принципния дебат в партията във водевилна конкуренция между бившите любовници. Получи се турски сериал с пошъл оттенък.

Елена Йончева замина за Брюксел и веднага забрави за Корнелия Нинова. Обърна се срещу нея, взе страната на Сергей Станишев. А сега я злепостави, защото след лютите битки на Корнелия срещу Истанбулската конвенция, от Брюксел й размахаха пръст... заради Елена. С какви очи ще се появи Корнелия из Благоевградския край и какво ще обяснява на местните хора за “македонското малцинство”, ОМО “Илинден” и отделянето на “Пиринска Македония”?!

Тъжно...

А още повече ми е жал за Сергей, горкия. След като спечели историческата изборна победа в Полски Тръмбеш и така провали триумфа на 10-те поредни изборни победи на ГЕРБ, докато той управляваше БСП, Сергей беше брутално изхвърлен от своята родна партия.
Де се е чуло и видяло някой да управлява партията на европейските социалисти без да е в изборните органи на собствената си социалистическа партия?! Парадокс.

Тъжно...

Добре, че са смешните всенародни въстания на “Отровноти трио”, че да забравим мъката по Корнелия и Сергей.  

 


Коментари (3)

Изобщо не ми е жал! Далаверите на импексова ще излязат на светло !
07.10.2020 12:41 / Отговор
кесо Винаги става интересно когато на червения политически тепих се сбълскат такива "надарени и вископодготвени" лъжкини като кака ви Курни и страшното Ленче. Да им пожелаем "високи успехи" и "вдъхновение" в този епичен "турнир" наречен "Лъжете за здраве".
07.10.2020 13:09 / Отговор
115 - та ОПО Няма по-добро доказателство за сътрудничеството между Нинова и Боко от атаките срещу Йончева.
08.10.2020 23:10 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още