Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Добромирова: Разбрах, че ще има правителство, когато ДБ спряха всички реклами

Мрежата

Добромирова: Разбрах, че ще има правителство, когато ДБ спряха всички реклами

Добромирова: Разбрах, че ще има правителство, когато ДБ спряха всички реклами - Tribune.bg

Бившата журналистка Ивет Добромирова реагира с пост във фейсбук по повод оформящата се коалиция в 46-то Народно събрание.

„Утре е годишнината от Нощта на белия автобус и оставката на Орешарски - събитията, които произведоха всички герои на това НС. Апропо разбрах, че ще има правителство, когато ДаБГ за първи път от две години спряха всички реклами във Фейсбук преди около 10 дни. Имаме сделка - в това НС понякога златен пръст ще бъде ДПС, понякога БСП. На печелившите честито!“, написа Добромирова.

От партията на Слави Трифонов обявиха, че ще проведат разговори с ДПС и БСП, а по всичко личи, че Христо Иванов и ДБ нямат нищо против.

Добромирова споделя и пост на Стоян Радев, който гласи:

„Известната като “сестра Галева”, “поправката Ванко 1” и “Аз предложих Пеевски” ще прави демутризация!? Известната като “протестиращите са платени” и като участник в газенето на протестиращи през “нощта на белия автобус” заплашва с нови протести и с разследване на злоупотреби срещу протестиращите!?

Няма по-ясен знак за “качествената” промяна в българската политика.

В залата има хора директно репресирани от тази фигура през 2013/14, които търпят нейните лъжи и се надяват на нейната подкрепа. Безнадеждна история“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети