Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Докога платени шпицкоманди ще тероризират институциите?

Мрежата

Докога платени шпицкоманди ще тероризират институциите?

Снимка:

Свидетели сме на безпрецедентен политически натиск върху прокуратурата

Източник: Тодор Александров, Breaking.bg

По призива на Атанас Атанасов, Христо Иванов и бащата на сайтовете за фалшиви новини Арман Бабикян 20-тина души нападнаха Съдебната палата и окупираха кабинета на главния прокурор. Това са същите метежници от една и съща шпицкоманда, която миналата седмица блокира движението пред ДАНС с искане за оставката на шефа й Димитър Георгиев, освободен на другия ден с неясни мотиви.

Сега „хунвейбините“ искат оставката на Гешев. Докога тази платена шпицкоманда, обслужваща соросоидите от ДБ, натъпкани с милиони от грантове на чужди фондации и свързаните с Васил Божков „мутри“ на Бабикян и Манолова, ще командват държавата ? Миналото лято блокираха с месеци София, сега под техен натиск се уволняват хора. Това е фашизъм в действие. Подкрепен от служебното правителство и Румен Радев.

Изпадналият от БСП Антон Кутев, монтиран за говорител на правителството, си позволява да заплашва прокуратурата. В коя нормална държава това е възможно? Временно правителство, с мандат от два месеца, да разсипва цели системи като МВР, защото те не се харесват на слугата на Радев и Пламен Узунов Бойко Рашков. Рашков за няма и месец управление затъна в страшни скандали и вместо да бъде махнат скоропостижно, е издигнат в знаме на ляво-дясната десница от ДБ.

За да се замажат скандалите се атакува главният прокурор. От шепа погромаджии и платени революционери. Които „се борят за демокрация“ и „законност“. Вместо аргументи, се вадят шпицкоманди по улиците. С лозунга „няма да пипате нашите хора“. От кога шепа платени лупмени решават кой е виновен и кой не е ? Пак ще повторя Румен Радев ще плати скъпо за слугата си Бойко Рашков. И дори платените шпицкоманди няма да помогнат.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още