Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Доктор към протестиращите: Знаете ли какво е това? Трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни!

Мрежата

Доктор към протестиращите: Знаете ли какво е това? Трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни!

Доктор към протестиращите: Знаете ли какво е това? Трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни! - Tribune.bg
Снимка:

„До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни!“. Това написа в емоционален статус във Фейсбук анестезиологът и реаниматор Александър Серафимов.

„Да, реаниматор съм и това ми е работата! Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред Здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват“, коментира той събитията от вчера, когато сред протестиращите срещу мерките се стигна до напрежение.

„Е, писна ми да си скъсвам гъза от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно! Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!! Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразЕн! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!!“, пише още Серафимов.

„Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти... Ще умрете от глад ли за 1 месец или ще свърши света ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека“, пита той.

И допълва:“Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това! Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с ковид 19. До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога?“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

кесо Такива като изтрещялите червени олигофрени пред здравното министерство могат да мирясат единствено само когато изпълнят със "собствено съдържание" някой от чувалите които показва доктора на снимката. Защото комунистическият вирус от който очевидно са заразени поразява разума.
26.11.2020 14:40 / Отговор
Те някои нали от март питат къде били чувалите. Сега успокоихте ли се?
26.11.2020 18:27 / Отговор
Правилно! Добре напомнено!
26.11.2020 19:06

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати