Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сандов заседна в асансьор - обиди се, че фирмата за поддръжка го третира като редови гражданин

Мрежата

Сандов заседна в асансьор - обиди се, че фирмата за поддръжка го третира като редови гражданин

Сандов заседна в асансьор - обиди се, че фирмата за поддръжка го третира като редови гражданин - Tribune.bg
Снимка:

Доскорошният вицепремиер в кабинета „Петков” Борислав Сандов се оплака от 45-минутно „висене в тъмния асансьор” на кооперацията си. Той описа сагата в профила си във фейсбук най-подробно като започна от обаждането си към фирмата за поддръжка.

За негова жалост се оказва, че дежурният техник бил след нощна смяна и логично го препратил към колега, който на свой ред не си вдигал телефона,та дори при третото позвъняване никой не обърнал внимание на политика.

Интересно защо екоактивистът не се е обадил на домоуправителя или съседите си за помощ, което е най-естествено в случая, а веднага е задействал по инстинкт държавната администрация.

На четвъртия път се свързах. Обещаха да дойдат бързо. Но явно 25 мин не влиза в графата „бързо”, нищо че асансьорият сервиз е базиран в съседния квартал. Обадих се още веднъж. Вдигна ми друг човек и ми се скара, задето съм му търсел отговорност, при положение че не съм говорил точно с него предишния път. Той не обеща да дойдат бързо, но поне за втори път казах в кой точно асансьор съм заседнал. Обадих се на Комисията за защита на потребителите, за да разбера има ли някакъв предвиден в закона срок, в който са длъжни да ме извадят от асансьора. Съчувстваха ми, но не бяха срещали такъв казус”, жалва се Сандов.

После му дали телефон на зам.-директора на Държавната агенция за технически и метрологичен надзор, който „пък се обадил на директора на фирмата за асансьорен сервиз, с която явно нашия вход има договор”. И така той бил „спасен” след 5 минути като токът дошъл

„Излезнах от асансьора и изчаках техниците пред блока. След малко пристигнаха и те. Поговорихме си за комуникацията в такива ситуации. Добре, че нямам клаустрофобия. И че изпуснах само една среща, която не беше супер важна и лесно я пренасочих за утре”, успокоява се Сандов. Очевидно досегашният министър е решил да занимава обществото с „действителността на обикновения гражданин”, който обаче едва ли би „задвижил държавната машина” толкова бързо. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети