Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДСБ с честитка за ЧРД на Иван Костов

Мрежата

ДСБ с честитка за ЧРД на Иван Костов

Снимка:

Демократи за силна България, Фейсбук

Демократи за силна България честити рождения ден на г-н Иван Костов!

Желаем му здраве, дълголетие и сили да продължи, да бъде вдъхновител в отстояването на нашите демократичните ценности!

 

Демократи за силна България честити рождения ден на г-н Иван Костов! Желаем му здраве, дълголетие и сили да продължи, да бъде вдъхновител в отстояването на нашите демократичните ценности!

Публикувахте от Демократи за силна България в Вторник, 22 декември 2020 г.  

Коментари (5)

ФЕН Амин дай Боже все така да ги защитава .....Докато партийката съвсем изчезне или се претопи с "отровните " Мая Ма /полегни / , СлавитУ , БОЕЦ , Копейкин и Корнелка разбира се ! Да му е честито !
23.12.2020 11:48 / Отговор
Емо Какво му пожелават!?Някоя Масова Приватизация на България ли пак!Е чи от нея станаха милиардери всички дс/кгб ченгета!
23.12.2020 17:07 / Отговор
Иван Костов е най- кадърният министър- председател на България. Ако не беше той, още щяхме да си бъдем в тинята. Обаче мафиотът Борисов вече ни докара до дъното. Дано се намери смел българин или българка да ни извади от това тресавище и да ни освободи от тулупището Борисово.
23.12.2020 18:53 / Отговор
Karabas Barabas В световната политика няма друг политик, който да е имал 52,8% електорат и да го стопи – буквално – само за един мандат, на 5,2%, след това – на 2,8%, а сега ДеСееБе я има, я няма 0,8%! Що не попитате политици в чужбина за Костов? Или ще ви погледнат недоумяващо, или ще се подсмихнат под мустак и ще ви изгледат с дълбоко съжаление, а дори и безпокойство! Защо никой и от най-възторжените гъзосмуци на Костов не се наема да обясни защо той никога, ама НИКОГА не е канен в чужбина не за проста лекция, ами дори и само да го покажат на студентите по политология как изглежда един пишман-политик?
23.12.2020 21:27
Киро Бизона Ама, Карабасе, какво им обясняваш с нормални политически аргументи на добитъците, дето пасат по дръгалефските ливади и се блещят като коза в календар на снимката на арогантната хиндустанска зурла на епохалния тъпак Санкин? Това са костовашки талибани, които са готови, ако имат възможност, да потопят България в реки от кръв само и само техният бащица пак да дойде на власт! Този, който раздаде индустриална собственост без пари на червените гаулайтери, а обезумелите от алчност некадърници, които той назначи, крадяха и с гъза си и се бяха надули като бременни хлебарки! Иначе си прав – зад граница никой нито знае, нито помни дръгалефския биволар! Те Франсоа Оланд вече не помнят, какво остава за един български цървул!
23.12.2020 21:37

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още