Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Джамбазки: Кацаров бори пандемията с шамански ритуал, остава да поръси захар и да забърка отвара от изгорени маски

Мрежата

Джамбазки: Кацаров бори пандемията с шамански ритуал, остава да поръси захар и да забърка отвара от изгорени маски

Снимка:

Жалка подигравка на гърба на човешки животи от министър- антиваксър, пише евродепутатът

От Фейсбук профила на евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки

Служебният здравен министър бори кризата, в чието създаване активно участва в предишната си битност, с някакъв парашамански ритуал, чрез хващане за ръце срещу здравния колапс в страната. Остава да поръси малко захар и да забърка отвара от изгорени маски. Това не е просто шамански ритуал, това е ритуално нелепо поведение на български министър, изпуснал от контрол цялостната обстановка в България.

Жалка подигравка на гърба на човешки животи. Това гротесктно хоро е три пъти по-нелепо, защото вече две години медицинските лица призовават за избягване на близък физически контакт и спазване на някаква дистанция.

Чиновниците, назначени от сегашния президент и от същия този министър антuвакcъp, не могат да убедят собствената си администрация да се съобрази с наложените мерки. Обаче в същото време искат да затворят бизнеси и да се хващат за ръце. Това е тежък управленски провал.

Друга банда негодници, търсещи чумава слава, политически дивиденти, изборни ползи, всекидневно открито и без капка срам подстрекават хората към животозастрашаващо поведение. Спекулират, лъжат, паразитират, само и само да се доберат до заветното депутатско място. Апропо, близките на починалите могат и трябва да „благодарят" на копейката и останалите мерзавци лъжепророци за загубата на близките си.  


Топ новини

виж още

Актуална тема