Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Джамбазки: На хоризонта е поредният нито ляв, нито десен политически проект, с никаква идеология

Мрежата

Джамбазки: На хоризонта е поредният нито ляв, нито десен политически проект, с никаква идеология

Джамбазки: На хоризонта е поредният нито ляв, нито десен политически проект, с никаква идеология - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на евродепутата Ангел Джамбазки

На хоризонта е поредният нито ляв, нито десен политически проект, с никаква идеология. Това, което е тревожно обаче, са неяснотите около хората, които се заявяват като част от тази формация. Остават съмненията дали някои от тях не са нарушили българската конституция с неяснотите около придобитото гражданство.

Ако тези хора смятат да прокарват политиката на „лява ръка - десен джоб”, няма път за разговор с ВМРО. А засега това изглежда точно така. Това ще бъде поредният опит за политическо инженерство, без ясна идея и идеология и без да се знае какви са идеите на тази потенциална политическа партия. Разбира се, през годините всички сме се нагледали на много такива случаи. Последният пример е пред очите ни от 46-ото Народно събрание в лицето на ИТН. Едно е ясно - такива политически проекти повече вредят на българското общество, отколкото да му помагат, защото представят на преден план едни добре представени и опаковани говорещи глави, които обаче рано или късно се оказват кукли на конци. И по този начин се губи времето на българските граждани.

Видяхте какво направи партията ИТН в предходните два парламента - разпад, обиди, простотии, чобански речник, просташки изрази. Станахме свидетели на опит да се разруши идеята за държавност и парламентаризъм. То не бяха медузи, прасенца-касички, то не бяха обиди и уговорки. Това ли е върховната идея за парламентаризъм?‼️ Видя се какво представлява Народното събрание без представителство на националистическите и патриотични организации. Един позор, който не би трябвало да се повтаря никога в историята на България. Докато тези хора се дърпаха едни други и обясняваха кой от тях е по-некадърен, обиждаха се грозно и използваха цинизъм след цинизъм, под мъдрото им ръководство цените в България вървят бясно нагоре. Всички основни продукти отчетоха огромен ръст, докато някой си играеше на шеги и закачки.

Игра на избори и бягство от отговорност. Това е голямата промяна и великото управление на страната.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети