Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Джасим смята, че БСП трябва да бъде забранена: Марш обратно в Москва!

Мрежата

Джасим смята, че БСП трябва да бъде забранена: Марш обратно в Москва!

От Фейсбук профила на Емил Джасим

Дори само заради наглостта на уж гражданинът Явор Божанков, който се опитва да ни обясни, че БСП не е партия на статуквото, а само била участвала във властта, трябва да е ясно, че това са пробити комунисти, които никога няма да се разкаят за всички беди, които са нанесли на България.

Освен това излъга най-безскрупулно, че били искали оставка на главния прокурор - същия тоя главен прокурор, който те избраха.

Наистина не знам откъде набират тая наглост.

Марш обратно в Москва.

Впрочем, смятам, че БСП трябва да бъде забранена.

***

Позицията ми не се е променила през последните 25 години, независимо от процентите.

А БСП е политически труп, който вече много мирише.

Нито леви, нито европейци, милеят само за Русия... А това „С грижа за хората“ е супер ясно - дори знаем „хората“ поименно.

***

Честно, не знам дали в БСП скопяват основните логически принципи на членовете или човек става член, защото ги няма по рождение.

Надявам се 15-те процента да Ви свалят очилата, с които виждате пробита та комунистическа русофилска банда като алтернатива.  


Коментари (2)

Хе, хе А новите комунета, дето милеят за президентска република и Резидент, дето да назначава главпрока, къде ги слагаш? Путинките в Москва - добре, ама хитлер югенд не са ли същите сталинисти - креслива глутница джендъри?
07.04.2021 10:04 / Отговор
кесо Ето една позиция каквато вече не се надявах да видя озвучена от български политик. Емил Джасим може само да бъде поздравен за нея защото залага един много силен, ясен и принципен стандарт в отношението към престъпната мафиотско-терористична организация БСП/БКП тормозила народа и страната си вече 102 години.
07.04.2021 12:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още