Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Едва ли някой е помислял, че коалицията „С вас сме, г-н Президент“ ще подкрепи ГЕРБ-СДС

Мрежата

Едва ли някой е помислял, че коалицията „С вас сме, г-н Президент“ ще подкрепи ГЕРБ-СДС

Едва ли някой е помислял, че коалицията С вас сме, г-н Президент ще подкрепи ГЕРБ-СДС - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Стефан Ташев

Слонът в стаята от „Дондуков“2 е тук. Още три месеца еднолично управление, доразбиване на парламентарния модел, който на 90% е унищожен и ликвидиране на държавата. Едва ли някой си е помислил сериозно, че коалицията „С вас сме, г-н Президент“ ще подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС.

Те, вторите на изборите си, искат вторият мандат, който първите трябвало да подкрепят безусловно и без участие в него. За 30 и кусур години сме видели какво ли не в политиката, но такава идиотия още не сме.

Целта е, а постигането и е по-близо отколкото мислите, да дойдат едни хора, които да ни кажат, че политиците и партиите не стават, изхабени са, вижте, че пет парламента не могат да сглобят повече от месец. Само Радев става и е време той да спаси държавата, която методично разрушава и разгражда три години. Аналогиите с 19 май 1934 година започват да се засилват.

И всичко е подготвено. Едни хора пишат конституция, медиите са прилежно приласкани да ни убеждават точно в това, има ги готовите „експерти“, „политолози“, „интелектуалци“ за инициативен комитет и всичко останало. Предстои промяна на политическата ориентация на България в посока Изток. А после, когато това стане, ще има много закъснели катарзиси, но след дъжда качулка. Това ще е финалът на „революцията на Юмрука“ от лятото на 2020 година.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати