Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Екипът на Слави се изгаври с генерал Мутафчийски и проф. Кантарджиев

Мрежата

Екипът на Слави се изгаври с генерал Мутафчийски и проф. Кантарджиев

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Моралното дъно на мутрочалгаря е…бездънно.

Не гледам тъпизмите му, но потресени приятели ми споделиха за гавра с генерал Мутафчийски и проф. Кантарджиев. Мъжете на най-предната фронтова линия.

Извергът решил да се изкодоши с тях, като пуснал наемниците си Годжи и Краси Радков да ги имитират.

Двамата изиграли на екран некадърен шарж на пресконференция на двамата доктори.

„Аз съм Мутафчийски, но всъщност съм обикновен имитатор на Георги Милчев – Годжи“, обявил единият катил.

И продължил:

„По последни данни 33 души от София, трима от Пловдив и един от Дупница са приети по спешност в Медицинска академия. Спокойно, не е това, което си мислите. Просто от залежаване по диваните са им излезли хемороиди. Аз обаче овладях ситуацията и забраних на хемороидите да излизат. Да не излизат!“

В случая коментарите са излишни.

Въпрос на човещина и талант. По-скоро липса на талант, компенсирана с агресивна простащина. Абе – ивосиромаховщина. В съчетание с тежка мизантропия.

Най-идиотското е, че вероятно още има някакви хора, които се забавляват с това и които в реална изборна ситуация ще дадат вота си за партията на мутрочалгата и цинизма.

За тия типове достатъчно смъртоносни вируси още няма открити, няма открити.

Няма и противоотрова за вируса, с който Трифонов зарази поколения българи - чалгаризацията. По-страшен от коронавируса.

От друга страна поведението на мутрата е обяснимо. Той е мъж без семейство и деца, самодостатъчен си е, няма за кого да се грижи и за кого да трепери. Вероятно само за милионите, джиповете и вилите си.

А колкото до бъзиците с титлите на Мутафчийски… Ами да, от позицията си на среднист, взел висше по милост, по телевизията, Трифонов със сигурност е най-подходящият „авторитет“ по темата с образованието.

Само не знаем дали на артистите, музикантите, балета, операторите и техническите служители на телевизия „Седем осми“ им е гот, че съучастват в подобна свинщина. Как ли се прибират вечер при притеснените си близки и с какви очи ги гледат...  


Коментари (6)

Вомитус Злобни простаци, комплексари! Вместо да се извинят, че спекулираха, че коронавирусът бил нищо работа, потънаха тотално в тинята!
27.03.2020 17:22 / Отговор
Елемаг Славчо Учиндолски цар на всички чалгари и простаци в България е една от най-мрачните и негативни личности в цялата позната история на българите. Ако тъпаците го вкарат в парламента ще е срам и позор за хилядолетия напред!
27.03.2020 18:23 / Отговор
Гневна Не очаквах от Годжи да се включи в тази гавра, мислех,че е по-умен, но явно външната прилика не води до съответни мозъчни натрупвания . Краси Радков отдавна е заприличал на баба Вуна и по акъл. .Ха си представете как би реагирал в ситуация на епидемия Станислав Тодоров Трифонов,ако случайно вземе че попадне във властта.
27.03.2020 20:15 / Отговор
Боби ИДИОТИ!!!
27.03.2020 23:32 / Отговор
Никой Истината боли...
28.03.2020 05:51 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още