Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ексклузивно: Чутовен пиянски скандал в БСП Пловдив - юмруци, полиция, лекари и тежко пострадал млад социалист!

Мрежата

Ексклузивно: Чутовен пиянски скандал в БСП Пловдив - юмруци, полиция, лекари и тежко пострадал млад социалист!

Ексклузивно: Чутовен пиянски скандал в БСП Пловдив - юмруци, полиция, лекари и тежко пострадал млад социалист! - Tribune.bg
Снимка:

За изключително грозен скандал с участието на социалисти от Пловдив и Добрич научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Събитията се разиграват в нощта на 30-и срещу 31 юли в Албена. Поводът за присъствието на главните герои от екшъна там е четиридневен лагер на европейската социалистическа младеж, който снощи бе открит от Сергей Станишев. Ето и хронологията на събитията:

Младежите от града под тепетата - д-р Любомир Паунов и Иво Мурджев са в курорта още на 30 юли. Решават да излязат на заведение, прекаляват брутално с алкохола и влизат в юмручна свада със свои другари по партийна линия от Добрич. Вследствие на сблъсъка Любомир е с травма в областта на скулата.

Иво Мурджев решава да откара приятеля си в добричката болница, въпреки че е пиян. В лечебното заведение последва нов скандал между двамата и медицинските лица. На пострадалия е оказана адекватна медицинска помощ, след което пияният Иво заедно със спътника си потеглят към Пловдив. На един от изходите на Добрич обаче са спрени от служители на МВР, които с дрегер установяват и състоянието на шофьора - 1,9 промила. Двамата са задържани, по случая е образувано бързо полицейско производство.

От страна на младите пловдивски активисти е имало закани и заплахи от типа: „Ти знаеш ли аз кой съм и на кого мога да се обадя?“.

Plovdiv24.bg направи справка кои са двамата въпросни брутално агресивни и пияни до козирката младежи. Доктор Любомир Паунов е син на проф. д-р Мариана Мурджева и д-р Димитър Паунов. Мурджева минава за гравитираща около кръга на сегашния ректор на Медицинския университет в Пловдив Стефан Костянев.

Тя ще се кандидатира за ректор на учебното заведение през септември, а запознати твърдят, че кандидатурата й е лансирана лично от настоящия ректор Костянев. По закон той няма право да се кандидатира за трети мандат, след като изкара два последователни през последните години.

Чрез Мурджева обаче той може да постигне т.нар. трети "скрит" мандат, ако неговият човек бъде избран на поста. Иво Мурджев пък от своя страна е племенник на Мариана Мурджева.

Приближени до средите на Столетницата в града под тепетата твърдят, че Любомир е бил фаворитът на бизнесмена Георги Гергов за нов лидер на партията в Пловдив. Според новите правила в БСП, ако си подсъдим или съден, не може да бъдеш кандидат за кмет, съветник или районен кмет, което де факто означава, че след чутовния пиянски скандал доктор Паунов най-вероятно ще се раздели с мераците си за кариера в Българската социалистическа партия. Той е председател на Младежкото обединение в Пловдив-град и е член на Изпълнителното бюро на Градския съвет на БСП Пловдив.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети