Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ели Димова: Няма никаква основателна причина за оставка на правителството и предсрочни избори

Мрежата

Ели Димова: Няма никаква основателна причина за оставка на правителството и предсрочни избори

Снимка:

Ели Димова, Фейсбук

„Уважаеми съграждани със здрав разум, току-що получих на месинджър призив от фб „приятелка“ да изляза да протестирам или да подпиша петиция за оставка на правителството, защото Борисов бил казал, че ако един милион души му поискат оставката, щял да я подаде! Освен това под линка/файла имаше призив лично към мен: „препращай“!

Аз имам здрав разум и отлична памет, и на моята възраст помня не само кабинета „Орешарски“ и последните 10 години, но ПОМНЯ всичко, което се е случило в тази страна, която наричам своя Родина, през последните 50+ години, затова: ИЗТРИХ СЪОБЩЕНИЕТО И БЛОКИРАХ ИЗПРАЩАЧКАТА! За мен демокрацията, в която дълбоко вярвам, означава честни избори, когато им дойде времето след изтичане на мандата на законно избрания парламент и правителство! Също така смятам, че няма, повтарям - НЯМА никаква основателна причина за оставка на правителството и предсрочни избори! Още повече, че не желая по никакъв начин служебен кабинет на безделника от „Дондуков“ 2, защото личното ми убеждение е, че това ще има крайно негативни и непредвидими последици за страната, в която съм родена и която обичам! Не, не съм сляп привърженик на Борисов, напротив - има грешки и не си затварям очите за тях! Но виждам и много повечето добри неща, които са направени и заради тях не оттеглям подкрепата си за правителството! Както казах, помня - отлично помня!

Моят личен и скромен призив е: Мислете, хора, мислете със здравия разум, а не с емоциите!“  

 


Коментари (4)

Браво Госпожо Димова!!!! Знаете ли още колко хиляди хора мислят като нас. Ами ако ние се наберем и ометем ония тримата, които се представят за ръководители и онзи с празното чекмедже под фуражката. Май ще им се стъжнат мераците.
13.07.2020 12:15 / Отговор
Изумена Контесоо, като ти гледам профила ми се струва,че имаш общо с ГЕРБ,та се опитваш да налагаш мнение сред своите приятели, като едва ли не заплашваш всеки от тях,ако не е от ГЕРБ директно го блокираш.Ама айде моля те,ако само симпатизираше на дадена партия, дали щеше да стигнеш толкова далеч,чак да се разделяш с приятели,ако нямаш изгода.Каква е тая лакомия не разбирам хора като теб.С цялото ми неуважение (защото и ти си една от тях, които ми взимате всички изработени пари уж за данъци,една от които благодарение на мен и на всички работещи взимате и заплати ,че даже и за крадене имате.),Но ти пачавроо си срам.
13.07.2020 13:41 / Отговор
Елемаг Духайте го всичките прогнили, пропаднали, деградирали, гангренясали, безмозъчни, безнравствени, елементарни, повърхностни антигербаджии! Аре у лево ма изтрещяла социалистическа мижитурка - пачвра си ти!
13.07.2020 14:51
Емилия Станкова Спрете сънародници,да се плюете и обиждате ,както тези в парламента и по върховете на властта,имайте чест и достойнство и уважавайте на всеки мнението и решението ,защото имат право на това , това е демокрацията,а с простотии и обиди ще съсипем родината си .Протестирайте със здрав разум и човещина .
15.07.2020 16:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още