Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Емил Кошлуков: Достатъчно търпях пиарите на БСП, няма да ми пращат гости като балерини!

Мрежата

Емил Кошлуков: Достатъчно търпях пиарите на БСП, няма да ми пращат гости като балерини!

Емил Кошлуков: Достатъчно търпях пиарите на БСП, няма да ми пращат гости като балерини! - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите са спрели Стоян Мирчев да участва в сблъсък със Спас Гърневски

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков коментира поведението на БСП, пише faktor.bg. Водещият на "Още от деня" заяви, че днес със Спас Гърневски в студиото му е бил поканен депутатът от левицата Стоян Мирчев. След като обаче от пресцентъра на социалистите са научили кой е събеседникът на Мирчев, отказали да пуснат народния представител за участие в предаването.

"Давам повече думата на опозицията, защото няма министри и достатъчно медийно внимание. Друг е въпросът защо ме питат от пресцентровете кои ще са другите ми гости. Един свободен народен представител, избран от честно, трябва да може да отстоява тезите си", каза Кошлуков. Той сравни гостите, които бягат заради други гости в студиото си с балерини. По думите му, трябва да се правят смислени дискусии, а не от пиарите на партиите да дават гостите. "повече няма да търпим този проблем", каза още водещият.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

И ЗА ТОВА НЕ СТАВАТ С ТОЛКОВА ПАЧКИ В ДЖОБА КАК СЕ СКАЧА БАТ ЕМО, ....СПЕКТАКЪЛЪТ НА ЕЛЕНКА МАЙ СВЪРШИ, ....ТРЯБВА ДО СЛИВЕН ДА ХОДИТЕ ЗА ИНТЕРВЮ, ....ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВЛОЖИТЕЛИТЕ В КТБ
23.01.2019 19:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети