Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Евгени Михайлов: Радевите фатмашки поддръжници пак започнаха с критиките

Мрежата

Евгени Михайлов: Радевите фатмашки поддръжници пак започнаха с критиките

Снимка:

От Фейсбук профила на Евгени Михайлов

Радевите фатмашки поддръжници пак започнаха с критиките:

Защо си със шапка? Защо си без шапка? Няма мерки... Ама защо има строги мерки?

Еййй, нямате ли спирачка?   


Коментари (13)

Вирус на глупостта,според Кеворк ДС Следите в мрежата си стоят!Много бързо забравиха 3 март!Великият Кеворк,също има принос към неглижирането и безпросветното плюене!
23.11.2020 18:49 / Отговор
ЧАКАМ ПОЗИЦИЯТА НА РАЗЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА - РАДЕВ ОТНОСНО МЕРКИТЕ НА ЩАБА............ ПОЗИЦИЯТА ДА БЪДЕ ИЗКАЗАНА ПРЕДИ РЕШЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!
ЗАПОВЕД НА СУВЕРЕНА.......
СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ - 2 ДНИ....
ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ-КАРЦЕР НА ЧЕРНИЯ ГЕНЕРАЛ!
23.11.2020 23:06
Анастас #

Работническо-селска 'Телегенция ...

Такива са и Поклонниците на МФигуранта Румен Радев ВЪН.
Затова за него гласуваха и
ДСБ-ерастките Поклонници от Дръгалефци + ДеБъйските Пеперунгели.

А това "опозиционно" говорене се налагаше години наред от Божков TV
"журналистиката да е опозиционна"
"опозицията да е революционна".

Вечна памет на Доайена на журналистиката Пртко Бочаров, който им каза, че
това е най-голямата глупост която се набива в тиквите на псевдо журналистическата 'телегенция.

(информационно пропомнително)
24.11.2020 11:12
Karabas Barabas Ами не, нямат спирачка, защото нямат угодия! Те искат колкото се може повече саботажи на правителството, колкото се може повече безредици в обществото, колкото се може повече криза в икономиката, та белким народът се вдигне и им поднесе властта на тепсия! И тогава – о, чудо – изведнъж ще си отиде вирусът, ще дойдат лекари и сестри, ЕС ще ги засипе с фондове (нищо, че преди им ги спираше), а претендираните за откраднати всяка година 10 милиарда лева от Баце ще се появят и ще потънем в благополучие! Това и те не го вярват! На тях властта им трябва, за да окрадат каквото може от обществените и европейски фондове и колкото се може по-бързо, а след това – може и в опозиция, ама с пълни гуши! Да, ама не, няма да стане!
23.11.2020 18:55 / Отговор
Лин Радевите поддръжници обичат партията, Путин и Радев повече от държавата и народа си. Всеки, който в момента продължава да роптае и да реве, да раздухва истерия и да обвинява наляво и надясно е саботьор, който с нищо на никого не помага. Само пречи. Ще се оплаквате и ще обяснявате какво е трябвало да стане и какво трябва да става в бъдеще след като се потуши този пожар.
23.11.2020 20:40 / Отговор
Furlata Помните ли кога една популярна пачавра, развяваща се като журналистка, чу и записа ген. Мутафчийски с неговото предупреждение, че "яко ще се мре"? Това беше спусъкът за т.н. протести, понеже и Мангърч и Тони Фарма знаеха, че така ще стане! И то става пред очите ни! Не може цяло лято да даваш всичко от себе си, от Черепа, от Маджо и от целия криминалитет, плюс бивши политици със замръзнал рейтинг и още по-замръзнала репутация, и да не си на първо място по смъртност! На мен в тоя кошмар нещо Гешев ми се губи или и той е решил да утешава многострадалната либерална демокрация, на която все й пречат прокуратурата, армията и полицията!!?
23.11.2020 21:36 / Отговор
Той и Мутафчийски тогава е знаел какво ще стане. Умен човек. Дори и аз, макар да му вярвам напълно, точно за това изказване реших че не го е мислил насериозно, просто е бил ядосан. А той освен заплахата от вируса е разпознал и диверсантите срещу мерките и вече му е било ясно какво ще последва.
23.11.2020 22:43
Мравояд Не питате къде съм се скрил, а ?Ручам жабета в къщи,че нещо се уаках отвсякъде!
23.11.2020 22:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още