Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Евгени Михайлов: Руските специални служби провеждат операция "Мюре", целят едноличната власт на Радев

Мрежата

Евгени Михайлов: Руските специални служби провеждат операция "Мюре", целят едноличната власт на Радев

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Евгени Михайлов

Операция "Мюре"

Все повече се убеждавам, че от една година у нас се провежда една от най-перфектните операции на руските специални служби.

Крайна цел е този наш народ или "суверенът", както казва Ст. Трифонов, сам да пожелае едноличното управления на (п)Резидента Радев. Останалото, което ще следва, е описано във втората част на "Планът Решетников".

Един от главните участници в тази координирана операция, освен "протестърите" е Слави Трифонов и ИТН.

От априлските избори до днес се прави всичко възможно хората да се отвратят от "яловата либерална демокрация" и да пожелаят силната ръка на офицерите и ченгетата около Радев.

Никое от предложенията и кандидатурите на ИТН - Петър Илиев, Пламен Николов и др. не са случайни грешки, а мишени мюрета, които да привлекат върху себе си огъня, като се отклонява вниманието от основния играч "Резидента".

В следващите часове и дни ще се наслушаме на призиви да се подкрепи служебното правителство като редовно, независимо с чий мандат! Важното е на фона на Илиев и Николов, Бойко Рашков и Янаки Стоилов да ни сторят като херувими ненагледни!

Операцията е в завършващата си фаза, и ако успее напълно публиката ще ръкопляска... отгоре на всичко.

БСП си чисти "токсичния" имидж, а ДПС наблюдава отстрани, защото тяхното не се губи.

Масовката от партиите на протеста и "полезните идиоти" от ДБ са захласнати в "изчегъртването".Особено на ДБ му се привижда и мазно парче от баницата. Правят се, че не виждат как се подменят ръководителите на всички служби, които после  не могат да бъдат сменени отново без укази на президента.

Правят се, че не забелязват и дългосрочните икономически, а и политически планове на краткосрочните служебни "харвардски юпита" и военните от резерва.

Ееех... този втори резидентски мандат...!!!

Много са добри "братските" служби - над 70 години командват Петата си колона в България, защото знаят... че тук ИМА ТАКЪВ НАРОД, който е използван за мюре.

Имало е и ще има... :(

Ще се радвам да не съм прав!  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още