Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Евгени Петров: Изключително тъп, провокативен и необмислен ход на президента

Мрежата

Евгени Петров: Изключително тъп, провокативен и необмислен ход на президента

Евгени Петров: Изключително тъп, провокативен и необмислен ход на президента - Tribune.bg

„Става кристално ясно, че президентът защитава Доган и на практика е негов партньор и пазител“, смята журналистът

Евгени Петров, Фейсбук

„Изключително тъп, провокативен и необмислен ход на президента. Какво излезе след безумното искане на НСО да затворят дори морето за охрана на Доган? Не само периметърът около сградата, а морето! Остава да поискат и въздушна охрана и самолети да не летят над летните сараи. Ами то в Зона 51 не пазят толкова строго извънземните. Както каза Каракачанов, това е правено само веднъж и заради Макрон и за няколко часа. Тук се иска държавата да впрегне охранителен ресурс по суша и море чак до 15 септември.

Става кристално ясно, че президентът защитава Доган и на практика е негов партньор и пазител. Повтарям, Доган с обръчите от фирми, ТЕЦ Варна, сараи и т.н. Същият президент, който иска да гони мафията от правителството и прокуратурата пази Доган.

Това е същият президет, който публично пита защо Доган и Пеевски имат охрана, а НДС я разширява и удължава. Казва му се „гьонсуратлък“.

По-голяма наглост и двуличие трудно се срещат. Ето защо и аз ще си позволя един съвет към моите либерални приятели - не защитавайте президента, не му коленичете, не тичайте да се здрависвате с него като Велислав Минеков, не се унижавайте и си пазете принципите. Отърсете се от болшевишката максима „Врагът на моя враг е мой приятел“ и забравете, че „Целта оправдава средствата“.

Нима не разбирате, че освен прозрачната провокация да се ангажира правителството с тази недопустима охрана, за да се каже, че пак Борисов охранявал Доган, другата цел е да се предотвратят съботните ви протести около сараите и да ви сблъскат с МВР. Но - по заповед от НСО и нямам капка съмнение, че всичко е координирано с президента.

Да, президентът ви яхна на снощния протест, защото вие услужливо му се предложихте, а БСП изкара политмасовката. За пореден път ви направиха на шарани.“

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати