Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Евгений Михайлов: Слави сигурно в момента пише „Юмрук – кючек“...

Мрежата

Евгений Михайлов: Слави сигурно в момента пише „Юмрук – кючек“...

Снимка:

От Фейсбук профила на режисьора Евгений Михайлов

Много певци и артисти казаха, че карантината им влияе положително на творчеството.

Говори се, че Слави Тр. в момента подготвя нов хит – чалга-химн за президентската кампания на Румен Радев. Текста бил на Мая. Парчето се казвало „Юмрук – кючек“.

Спорно да им е!  


Коментари (33)

attropo учиндолският ПРОСТАК е ярко доказателство за духовната нищета на своите избиратели!
18.04.2021 17:06 / Отговор
НАЙ - ДОБРЕ ДА ДОЙДАТ.... БУХАЛКИТЕ........, КАЗАЛ ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ.. .
И ТЕ ДОЙДОХА........
АЛЧНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ ИСКАТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ..... DEJA VU...!!!
18.04.2021 17:14
111 Борисов и ГЕРБ не е просто демонсрират антипарламентаризъм -- това е антиполитика, осъществена със средствата на бабаитлък, най-долнопробен жаргон и внушения, че всяко политическо действие е форма на алъш-вериш. Жалко за децата и младежите, които по някакъв начин и в различна степен са въвлечени в това разкапване (corruptio) на политическия процес и публичната среда у нас; те продължават да трупат повод върху повод да се притесняват от своите братя и сестри от различни други части на света.
Възстановяването, доколкото и ако изобщо е възможно, ще отнеме много. Дълго време някакъв патоген ни е изяждал отвътре, тепърва ще се разбира какво е останало за спасяване и какви терапии и предстоят. А гаранциите за пълен успех, както при всяко друго тежко заболяване, са нулеви.
18.04.2021 18:48
ЛЪЖЕЦЪТ ТРИФОНОВ.... ЛЪЖЕЦЪТ РУМЕН РАДЕВ.... ЛЪЖАТА МАНОЛОВА....... .
НА ТЯХ, ЛИ ДА ВЯРВАТ БЪЛГАРИТЕ....?
ТЕЗИ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА....... ВРАЖЕСКА РУСИЯ(НА УБИЕЦА ПУТИН) ....... НА НАРКОКАРТЕЛА В БГ, ПЕРЯЩ РУСКИ НАРКОРУБЛИ В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ....
БЪЛГАРИЯ Е ФРОНТОВА ГРАНИЦА НА РУСКО-УКРАИНСКАТА ВОЙНА.... ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ, Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И ДОНБАС ОТ РУСИЯ НА ПУТИН...
КАКВА ПОЛИТИКА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ ВОДИ....??
..... КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ......
18.04.2021 18:59
ОЧАКВАТЕ ЛИ... СЛАВИ ТРИФОНОВ И ДО НЕГО РУМЕН РАДЕВ.... ДА ИЗГОНЯТ РУСКИ ДИПЛОМАТ, ЗА ШПИОНСКА ДЕЙНОСТ В БЪЛГАРИЯ....??? .... Н И К О Г А......!!!!!
БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕДАДАТ, НО ТЯХНАТА РОССИЯ-НЕ...!!!
18.04.2021 19:14
:) Хареса ми днес мутрата Борисов директно в ефир как изпадна в нервна криза при първия плах журналистически въпрос. Безценно, също като троловета на ГЕРБ, истерия, плюнки във всички посоки, обиди, когато се заговори за корупцияна на Борисов и ГЕРБ. Жалки комунета, отивате си, заедно с слугите си като този мутропоклонник без достойнство на снимката.
18.04.2021 19:34
k Ами не, парчето се казва „Инвалид-кьор кючек“!
18.04.2021 17:06 / Отговор
Да разбирам ли че текстът на новия ХИТ "Юмрук - кючек " е готов и Слави пише музиката ? Хореография и главна кючеккиня - Мис Мултигруп , подгласнички - Мая Общата и Корни "Техноимпекса "!
18.04.2021 17:46 / Отговор
Остроумно г-н Михайлов. Все пак ако теоретично допуснем, че народът е мъдър, а не прост (това е толкова теоретично, че е напълно хипотетично) някой трябва да се опита да разчете какво иска да каже. Не е дал доверието си и мнозинство на никоя партия да управлява. Според мен това може да значи, че иска те принудително да се обединят зад някаква особено важна за народа цел. Насила и извън собствените си партийни и групови интереси, мераци и алчност. За съжаление ще бъде много тежко излъган този път, тези са отишли там за друго.
18.04.2021 17:51 / Отговор
мда Комунистът Борисов отишъл в Парламента, ама чул викове "Мутри, вън!" и той си излязъл... това е причината, а не , че бил страхливец и бяга от въпроси и отговорност за престъпленията си!
18.04.2021 18:55
до мда крачетало тъпо антибългарско. Ще стоим в блато докато и последния неграмотен българин не разбере, че има една лъжлива манипулираща го пасмина като вас, работеща в негова вреда. Дано не отнеме много време.
18.04.2021 19:48
към Остроумно Според мен това може да значи, че иска те принудително да се обединят зад някаква особено важна за народа цел .
Защо ПРИНУДИТЕЛНО и каква е тази ОСОБЕНО важна цел , след като всички разбрахме , че не е пандемията , икономиката ,, кризата .......
Оказва се , че прокуратурата е "трън в очите " на тези , обединени с ИДЕАЛНА ЦЕЛ новоизлюпени слуги на народа ???? Значи КУКЛОВОДИТЕ имат много "честно " придобити БЛАГА и те ги бранят с цената на всичко! За народа им пука , колкото за онзиденшния сняг или за летните "спонтанни " протести , или за убиваните от СИСТЕМАТА !
18.04.2021 18:05 / Отговор
читател Пропускаш приятелю

Основната и главна цел е президентска република по модела на братския съветски съюз .... уви
18.04.2021 18:48
от Остроумно принудително защото не искат доброволно. Разбира се че пандемията, икономиката и кризата са такава цел. Правосъдието също е такава цел. Спъването на прокуратурата няма да донесе правосъдие, това е задкулисната обща цел, няма да доведе до това, което иска народа. Пробутват му грешна причина и решение и хората се връзват защото са неграмотни, лесни за манипулиране и никой не ги ограмотява. Едва ли българинът целокупно и съзнателно иска да предаде държавата си на престъпници и чужди интереси, всеки си мисли че гласува за своя по-добър живот. Някой трябва да разбере какво всъщност искат, първо самите те трябва да го разберат. Не можем да се мразим все повече, така играем по свирката на Радев и Путин.
18.04.2021 20:00
.l. https://tribune.bg/bg/obshtestvo/maksim-eshkenazi-v-balgariya-napredakat-e-ogromen/
19.04.2021 09:15
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още