Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Евродепутат от БСП скандализира ЕП

Мрежата

Евродепутат от БСП скандализира ЕП

Евродепутат от БСП скандализира ЕП - Tribune.bg
Снимка:

Твърди, че много българи искат да живеят в комунистически строй

Евродепутатът от БСП/ПЕС Момчил Неков скандализира пленарната зала, пише „24 часа“. Да не се заклеймява комунизмът, защото много българи го харесват и искат да живеят в този строй. Освен това българското правителство прекалява с антикомунистическата реторика.

Такава теза разви Неков в Европейския парламент. Той участва в дискусия, организирана от лидера на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев в Европейския парламент, чиято цел е да се препоръча вкарването на комунизма в учебниците по история, наред с фашизма.

Само който знае какво е било, може да гледа напред - такава теза развиха участниците, сред които евродепутати от всички политически семейства и еврокомисаря по правосъдието Вера Йоурова.

"Трябва да преподам няколко урока на Неков - да знае какво е било, за да не заблуждава младите умове, които нямат памет за комунизма", възмути се евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Втрещена бе цялата зала, която започна да дюдюка.

Какво заяви при откриването на парламентарния дебат инициаторът му Андрей Ковачев - вижте във видеото.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Роси Тези от БСП само това могат да правят, само скандали
17.01.2019 11:19 / Отговор
Веско Ако не беше социализма ,строй през който изградихме България,вие крадци,сини,зелени , червен,как щяхте да сте милионери.Внуците ще ги науча що е Човек,що е демократ- крадец!!
18.01.2019 22:28 / Отговор
Harry For Everybody Communism. Everybody, everybody, everybody like Communism.
08.04.2021 13:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети