Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Лежа в болница с двустранна пневмония, защото се биех в гърдите, че не вярвам в тези измишльотини

Мрежата

Лежа в болница с двустранна пневмония, защото се биех в гърдите, че не вярвам в тези измишльотини

Снимка:

Кико Димитров, Фейсбук

И каква стана тя ? Лежа в болницата с положителен тест за Ковид - 19, с двустранна бронхо пневмония, защото когато хората ни предупреждаваха и създаваха безопасни мерки за да се спре този вирус, аз гледах на нещата от високо и високомерно... как , нали се биех в гърдите, че не вярвам в такива измишльотини и простотии . Гордо даже заявявах , че всичко е една лъжа и се присмивах на всичко това .

Е , сега не ми е никак смешно,ама никак! Защото разбрах, че вирусът го има и е доста коварен и опасен. Никога през живота си не съм боледувал толкова тежко, камо ли да съм имал пневмония, камо ли двустранна бронхо пневмония. Чувството не е никак приятно . Всичките тези симптоми , които ги иброяваха разни професори и доктори са верни. За няколко дена, може да се каже, че преминах през нещо ужасно : недостиг на кислород , силна кашлица , повръщане на някаква бяла слуз, отпадналост, замаяност, болки в гърдите и гърба и т. н., слава богу сега съм малко по - добре!

Всеки , който ме познава малко или много, знае колко здрав бях, много рядко боледувах. Това направо дойде, като гръм от ясно небе!

Искам да кажа на всеки един , който е имал контакт с мен, през последните 7-10 дена , да си направи задължителен тест . Също така искам и да се извиня на всеки такъв , просто не съм знаел!

И който си мисли, че няма такъв вирус или се мисли за недосегаем и че той ще се размине, ще му пожелая само успех, защото няма такъв човек, всеки ще го изкара, въпросът е как ще протече при всеки.
Подкрепям мерките на правителството, защото видях хора, как не могат да дишат дори и с кислородна маска, защото наистина няма свободни легла в болниците, всичко е пълно . Защото докторите, лекари, сестри, санитари всичко кара на последни сили, само и само да лекуват хората!

По - добре да сме заедно по празниците , макар и с малко което имаме да сложим на масата , отколкото да сме по болниците или не дай боже...

Спазвайте ш*баните мерки и всичко ще е ок. Бъдете здрави!   


Коментари (4)

кесо Тоя поне си признава и се извинява за простотията си. Но червената глезла на мултимиионерите Райчеви дори си прави купон в болничната стая, където очевидно не й е мястото. Непременно ли трябва да стигне състоянието на този от снимката та да й дойде малко акъл в пилешкото мозъче.
02.12.2020 12:11 / Отговор
Тоя - добре, че се е осъзнал. А Бабичкян и Дуета шумящи паразити - кога?
02.12.2020 17:23
поне има доблестта за разлика от много други да каже сгреших, говорих глупости, бях самонадеян. Ако се разкаем за грешките си и Господ сигурно ще ни прости.
Не и на тези, за които грешките са нарочни и ги плащат невинни.
02.12.2020 19:02 / Отговор
Жалко, че много хора го разбраха по трудния начин. Но евала на момчето, че поне си признава грешките. Пожелавам му бързо оздравяване.
03.12.2020 09:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още