Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Фенка на Радев избухна: Промяната продължава да дреме

Мрежата

Фенка на Радев избухна: Промяната продължава да дреме

Фенка на Радев избухна: Промяната продължава да дреме - Tribune.bg
Снимка:

Фенка на Румен Радев написа остър коментар срещу Кирил Петков. Причината е вчерашния брифинг на премиера по повод получената призовка за явяването му в прокуратурата. По думите на Ирина Асиова начело на държавата трябва да стоят мъже, които „да хванат скалпела и да режат“.

Ето какво написа Асиова – Даймънд във фейсбук:

Промяната продължава… да дреме! Доживяхме премиерът да получи призовка… от гешефтурата! И излиза това мило момче и чете, и повтаря 100 пъти “Бих се радвал” “Бих искал”… Ще ти кажа аз какво бих искала Кириле, извинявай, че така на ти, но понеже си купих от пробиотика ти, та те чувствам близък. Бих искала на чело на тая държава да застанат мъже, да хванат скалпела и да режат. Ще има кръв, ще се поизцапаш , но няма как. Туморът се реже, не става с пробиотик от кокиче. И by the way дадох тази идея в национален ефир. Щом мен ме изпуснаха по БНТ,  значи няма завладени медии. Просто трябва малко кураж. 

И не се прави, че четеш, че още повече се запъваш. А мафията разбира, когато някой го е шубе. Айде почвайте с арестите, законни и изпипани, но спешни! Че както е тръгнало да не те видим на задната седалка на джипката. България цяла тебе гледа, darling!


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати