Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Г-жо Вера Йоурова, днес Вие ще застанете рамо до рамо с този агент на мракобесната Държавна сигурност!

Мрежата

Г-жо Вера Йоурова, днес Вие ще застанете рамо до рамо с този агент на мракобесната Държавна сигурност!

Снимка:

Експертът Антон Тодоров, Фейсбук

"Комисарката Вера Йоурова знае ли къде се намира и кого легитимира с присъствието си днес на т.н. международна конференция в София, посветена на "свободата" на медиите в България

Конференцията е организирана от Елена Йончева, обвинена за пране на пари в особено големи размери от българската прокуратура. Еврокомисар Йоурова какво мисли по въпроса? Освен това, тази конференция е пиршество на мракобесната Държавна сигурност. Съдете сами:

- бащата на Елена Йончева, подп. от ПГУ-ДС Никола Йончева е първият резидент на Първо главно на ДС в Брюксел в периода 1967-72 г. и е работил срещу ЕИО и НАТО под пълния контрол на резидентурата на КГБ там, с псевдоним "Гарин";

- Водещ на конференцията, на която е еврокомисарката Йоурова, е потомственият агент на Второ главно управление на ДС Георги Готев, син на щатния кадрови офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност Горан Готев."

Антон Тодоров допълва в друг свой пост във Фейсбук:

"Г-жо Йоурова, изключителен гаф е присъствието Ви на тази конференция, в компанията на агенти и отрочета на щатни служители на мракобесната репресивна комунистическа тайна служба ДС. Как е възможно това, та Вие обиждате цели поколения свободолюбиви българи с легитимирането на тези типове?

Г-жо Вера Йоурова, днес в София Вие ще застанете рамо до рамо с ТОЗИ агент на мракобесната Държавна сигурност, който е работил преди 1989 г. срещу чуждестранни студенти като агент на Второ главно управление на ДС, с псевдоним Иванов. Гордеете ли се с това?"  


Коментари (10)

Няма ли кой да и даде тези документи на евродепутатката преведени, че да знае ,в какво се е забъркала и как е употребена?
12.10.2020 12:14 / Отговор
кесо Очевидно след пробивът с мракобесната кремълско-комунистическа Резорюция на ЕП приета от путиновата агентура вътре в него, атаката срещу България продължава по класическите кагебистки сценарии. Усетили слабостта на управлението и политическото малодушие на Борисов превратаджиите коват желязото докато е горещо. Неадекватната позиция на снишаване и разсейване възприета от Борисов само вдъхновява червената антибългарска сган да засили натиска. И очевидно тази проява на грозното Ленче с участието на Георги Готев е част от разрастването на атаката. И подозирам, че Вера Йоурова съвсем не е толкова несведуща по ставащото у нас, но веднъж поддала се на натиска тя няма полезен ход назад и играе по свирката на путиновите лакеи.
12.10.2020 12:39 / Отговор
Джедай Тотю @кесо, за съжаление си твърде прав, за да се отминават подобни мракобесни кремълско-комунистически изстъпления с безразличие. И мръсника Радан, и злобната Йончева са обсебени от яростна омраза към всичко българско и няма да мирясат, докато не извършат някоя непоправима глупост. Те са готови да ни вкарат дори във война с някого, само и само да им се осъществи изродската мечта да се докопат до властта чрез метеж или преврат, защото по демократичен път – чрез избори – никога няма да могат да влязат във властта! Както казваше баба ми: „Господ да убие сичкото голотор и айдучор, дето станаха комуняги!“.
12.10.2020 13:20
Не искаме машини за изборите!Много сте прав за комунягите !След три национални катастрофи ,искат да унищожат всичко постигнато с много лишения от нас!Онзи с вдигнатата ръка и тесен кръгозор, подлога решетникова,започна война срещу народа ни!Комунистическите потомствени предатели, само това чакаха и се активираха за да унищожат Родината ни. Така се подготвя почвата за изкарването на България от ЕС. Нтрябва да го допускаме никога повече!
12.10.2020 15:01 / Отговор
Българин УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ РАДВАМЕ СЕ ЧЕ ИМА БЪЛГАРИ КАТО ВАС КОИТО МИСЛЯТ ТРЕЗВО И ЗА РОДИНАТА!!
ТЕЗИ ЮДИ ЗА БЪЛГАРИЯ БСП И ДБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ НА ИЗБОРИТЕ!
ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН ЗАРАДИ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
12.10.2020 16:37 / Отговор
SOS! Вампирът Клеър Дейли ще пристигне в Поморие по нейния си бизнес там и после ще се включи в отровното въстание.
Хора, бдете!
13.10.2020 13:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още