Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Гаф на Радев: Президентът забрави военните моряци в речта си

Мрежата

Гаф на Радев: Президентът забрави военните моряци в речта си

Гаф на Радев: Президентът забрави военните моряци в речта си - Tribune.bg
Снимка:

Текст на breaking.bg

Президентът Румен Радев забрави българските военни моряци в словото си Деня на храбростта и празника на Българската армия.

В отново политизираната си реч, произнесена от коридорите на „Дондуков“№2 държавният глава заяви: Съвременните отбранителни способности са немислими без войниците, сержантите и офицерите, носещи завета за обединена, силна и благоденстваща България. Проснати бяха военните матроси, боцманите и капитаните и адмиралите от военноморските сили.

Иначе Радев не пропусна да политизира поредният празник, като заяви, че придобиването на съвременно въоръжение е крайно необходимо, но то трябва да става при рационални и ясни критерии и процедури и единен подход към видовете Въоръжени сили. Затова решенията за националната ни сигурност не бива да се оставят единствено в ръцете на политиците.

На хората направи впечатление, че президентът и върховен главнокомандващ на армията не е уважил нито една от демонстрациите на формированията на армията и ВМС по случай празника-парадът на курсантите от Военния университет във Велико Търново, демонстрациите на военните моряци край Варна или тези на пилотите от ВВС на базата в Граф Игнатиево, чийто командир е бил той. Докато военният министър Каракачанов бе във Велико Търново, а премиерът Борисов бе на демонстрации на Силите за специални операции на БА на полигона в Црънча.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Георги Този Мунчо що не отиде при военните, а се перчи на закрито от страх от корона вирус, дето била измислена, а?
06.05.2020 14:49 / Отговор
Tribune... Защо допускате такива гадни коментари, без значение в каква посока са и в чия защита?!
06.05.2020 15:45 / Отговор
Президентът не е категоризирал армията, долни лъже, гафът е в долното ти подсъзнание, коментаторе-комплексар.
06.05.2020 16:55 / Отговор
Ха, ха! А ти Митко есемеса ли си?
06.05.2020 17:00
Аз съм баба пенсионерка, но не от БСП, а от ДСБ.
06.05.2020 18:14 / Отговор
Йордан67 " Mimi Marinova-Totolakova
Хора , не разбрахте ли че това мръсно болшевишко псе не трябва повече да бъде на този пост!Още ли ще го търпим.???Бойко съвсем законно може да го даде на констицуонният съд ,за това че непрекъснатого унижава и не само него ,но и унижава и хвърля непрекъснато кал по цялото правителство.А съдът ще реше тогава какво да прави" --ПРЕКРАСНА ГЕРБЕРКА ! ЗНАЕ СЕ, ЦИГАНИТЕ СА ГЛАВНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ, НО ТАЗИ НЕ ПРИЛИЧА, ПОНЕ ВЪНШНО. А ПИШЕ КАТО НАЧИНАЕЩА ОТ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ.
06.05.2020 22:10 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети