Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Гамизов за изборите в САЩ: Дори в Столипиново не фалшифицират избори така нагло!

Мрежата

Гамизов за изборите в САЩ: Дори в Столипиново не фалшифицират избори така нагло!

Гамизов за изборите в САЩ: Дори в Столипиново не фалшифицират избори така нагло! - Tribune.bg
Снимка:

Бизнесменът и общественик Стефан Гамизов, Фейсбук

Мисля вече знаете, че има подаден съдебен иск от щаба на Тръмп в Мичиган. Никога, абсолютно никога не съм бил привърженик на никакви теории на конспирациите, не бях съгласен и с какво ли не във външната политика на Тръмп, но това е толкова срамно и демократите дължат обяснение за омърсяването на изборите в САЩ не само на американците, а на всички хора по света, защото ако това се случва в САЩ няма да има диктатор по света, който да не “прави” избори така от тук нататък.

Моля се на Бог да не е истина!!! От 138 хиляди появили се в последния момент бюлетини по пощата в Мичиган няма никакви за Тръмп!!! 100% за Байдън, 0% за Тръмп от тях!!! ДПС в Столипиново не фалшифицира избори така нагло!!! 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Stefan .
И в Столипиново, и в щатите, живеяг хора. Нищо човешко не им е чуждо.

Мъст, омраза, лъжа, измама, кражба, лукавство, убийство, предателство, лакомия, алчност, чревоугодие, завист, гордост. Това са все човешки характеристики.

Тоест, нищо чудно няма.
05.11.2020 08:42 / Отговор
Ами Тръмп ги призова да не гласуват по пощата. И затова са такива резултатите. Да не Боцето да е командировал проф. Фалшификатор Константинов в САЩ, за да се получат резултатите?
05.11.2020 13:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети