Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Генов: Радев се оказа една от най-скъпите и безсмислени инвестиции на Кремъл

Мрежата

Генов: Радев се оказа една от най-скъпите и безсмислени инвестиции на Кремъл

Снимка:

Коментарът е от профила на Асен Генов във Фейсбук

"Всъщност, Радев се оказа една от най-скъпите и безсмислени инвестиции на Кремъл. Съвсем скоро ще може да го сменим с някой шофьор на такси, без да усетим разликата..."   


Коментари (8)

Асен Генов Много сте прост и дебилен, а и платен от мафията на Борисов. Имаме най-умният, кадърен, почтен и справедлив президент.Зад него стоим всички умни и интелигентни българи, а не измети като вас.
20.07.2019 08:11 / Отговор
Тай Бошо Казано е: ПО ДЕЛАТА ще ги познаете. До момента, Румен Радев успешно стимулира за пред непосветенитезагриженост и „адекватност”. В същото време, се вкарва (без особена жар) се вкарва във впечатляваща жадувщите справедлива борба с мелници (едно-единствено, от многото, уважено вЕто) и, междувременно, перманентно отсвирване належащи държавни нужди. Повярвах и гласувах за него, излъга очакванията и надеждите ми. Втори път, за същия симулант...по-добре, да ида „за гъби”.
20.07.2019 10:26 / Отговор
Петронии Всички българи, които са в час със случващото се в България и редовно четат, но не хибридните новини спуснати от Кремъл и руското посолство и разпространявани от медиите на Пеевски и Доган много добре знаят, че кандидатурата на посредственият Радев за президент бе предложена на Нинова и БСП от кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников. Този очеваден факт няма как да бъде подминат или пренебрегнат? Унизителното отношение на президентската институция при посещението на руският патриарх гундяев или с кагабейски му псевдоним Михайлов. Унижението бе за България и българите. Вторият пример бе когато президента Радев заедно със шкембе войводата и бивш агент от тоталитарната ДС служба Каракачанов връчиха ордени и медали на бивши агенти от ДС начело с депутатите от БСП Таско Ерменков и Велков, плюс факта за назначаването на такива за посланици, аташета и тн. Комунистическата партия БКП и ДС бяха забранени в българският парламент през 2000г.
20.07.2019 12:08 / Отговор
читател Кой знае ,може приеидно да изглржда така не бързсйте да се радвате.
21.07.2019 17:42
Хасан бат Асене/Асане/ голямо изречение си направил
21.07.2019 17:31 / Отговор
генетично модифициран Просто ми е чудно как има професионални "блогъри", издържани от разни НПО, които дават ненормални мнения и всъщност не коментират политиката, а основно политиците. Според мен трябва да има хигиена на коментарите. Лошото е, че джурналята и тези умствено обременени индивиди са на една каса
21.07.2019 18:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още