Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георг Георгиев: Правителството скри посещението на председателят на Военния комитет на НАТО

Мрежата

Георг Георгиев: Правителството скри посещението на председателят на Военния комитет на НАТО

Георг Георгиев: Правителството скри посещението на председателят на Военния комитет на НАТО - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Георг Георгиев

На посещение в България е пристигнал

адм. Роб Бауер, председател на Военния комитет на НАТО.

За втори път в рамките само на дни, научаваме в последния момент, и без никакво предварително известие, за пристигането на високопоставен международен представител.

След министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, сега и адм. Бауер е сякаш скрит от очите на българската публика. Чисто съвпадение на двете визити? Може би началникът на най-висшия военен орган на Алианса идва, за да сподели незабравими моменти от Стария град на Пловдив?

Българското правителство не е просто безочливо - то е извратено.

На фона на нечленоразделните звуци излезли от устите на двете недоразумения от ПП, наречени председател и зам.-председател на комисията по външна политика на парламента, след яловата позиция на външния ни министър и унизителните словоплетства на #про100Петков, днес в пленарна зала ДеБъ избраха най-изразителния си и харизматичен представител да опита да изчете без разбиране нещо, което необяснимо бяха нарекли „декларация”. Всъщност това представляваха 3 реда, функция на откровената лудост на коалиционен партньор, който се призовава сам да вземе управленско решение. След като протестираха срещу себе си, днес тези, които по силата на последните проучвания вече не са в НС, си се възмутиха сами и си поискаха да подкрепят Украйна.

Сфинксът на коалицията Корнелия Нинова обаче стои непоклатим и няма да помръдне, докато не отговорят на гатанката му: „Как ще продължите да крадете, ако ви бутна кабинетчето?“


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати