Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георги Банов: Долу ваксините! Спешно лекарства за шизофрения

Мрежата

Георги Банов: Долу ваксините! Спешно лекарства за шизофрения

Снимка:

Източник: „24 часа“

Антиваксърите са прави. Поне в България. За какво са ни ваксини срещу коронавирус, като трябва да наблегнем на лекарствата срещу шизофрения. И то спешно. И да бъдат доставяни не с хладилни камиони за месо, а с тирове.

Това показва държанието на един куп хора от началото на пандемията. Денят, в който всички футболни селекционери и треньори във Фейсбук станаха вирусолози. И то от световна класа.

Спомняте ли си призивите, че маските са за това да ви запушат устата? Въпросите дали познавате заразен? Или ежедневните свидетелства на хора, които са получили хиляди левове, за да се пишат болни от коронавирус. А той бе лично и персонално измислен от Бойко Борисов. За да смачка всички на избори, като подмени вота, докато населението се страхува.

Знайни и незнайни лекари всеки ден коментираха и обясняваха за стаден имунитет, че става въпрос за едно обикновено грипче, което се кара на крак. И изгаря по някоя суха пръчка. Нищо повече. Вижте ги шведите - не затварят нищо и се чувстват прекрасно.

И българският народ вярваше. Защото според едно от проучванията само у нас от целия Европейски съюз 60% вярват на написаното в социалните мрежи.

В нито една друга този процент не е повече от 35. Но какво да се прави, като онези загубеняци нищо не разбират. Ние винаги сме били по-красиви и по-умни от тях. Та дори в един момент им направихме и лига, която да ги учи на истината. Или вече не си спомня за нея?

На кого му пука за някакви лекари и учени от Великобритания, САЩ, Китай, Русия и Швейцария? Ние си имаме и математици, и вирусолози, и политолози със стотици години опит. Водещи в своята област признати по цял свят. Нищо, че в годишната класация на Станфордския университет влизат някакви измисленяци по физикохимия, флуиди, ядрена физика, космонавтика. И в топ 100 са само Константин Хаджииванов (53-и във физикохимията) и Вася Банкова (91-а в медицинска и биомолекулярна химия). Всичко приключваше до юни, а в противен случай се късаха и изяждаха дипломи.

“Специалистите” не слизаха от екраните на всички телевизии, опонентите им едва се прокрадваха за кратко. Лекарският съюз пазеше ледено мълчание, все едно проблем не съществуваше.

И “умният” народ се вслуша. Излезе на площадите да гори изедническите маски, напълни заведенията, стадионите и псуваше тези, които го ограничаваха. Ресторантьорите, вдъхновени от новото ДДС, сложиха по някоя допълнителна маса в заведенията си и вдигнаха цените. Нищо, че ДДС-то всъщност бе свалено. Стигна се до рекордните нива 2/3 от българите да твърдят, че вирус просто няма. Всичко е една световна конспирация. На първо място започна да излиза Бил Гейтс, който единствено живеел с мисълта, че ако не чипира българите, цялата му бизнесимперия рухва.

Нормално дойде и втората вълна, за която някакви глупаци предупреждаваха. И “специалистите” ревнаха с пълен глас, че са проспани важни месеци от тъпото правителство, което не взело мерки.

Какви мерки да се вземат, след като вируса го нямаше в България?

Нали, ако се вземат, пак ще излезе някой да го обвини, че харчи излишни пари. Признанията на шведския крал Карл XVI Густав, че държавата му е сгрешила фатално с подхода си към вируса, останаха незабелязани от медиите. Е..ти тъпака, той тръгнал да ни обяснява!

Стигна се до пълния абсурд един ден да гориш маски, а на следващия да се разпускаш заради епидемията. Пълна шизофрения. Въпросите дали познаваш заразен отпаднаха от само себе си, защото вече всеки имаше такъв в семейството или в службата.

След това дойдоха и доблестните военни пилоти на България, които получиха нареждане, отново от правителството, всяка сутрин да заливат населението с коронавирус. Но те намериха силата в себе си и чрез няколко информирани сайта признаха престъплението пред народа. Герои!

И най-доблестният от тях, когото избрахме за президент, не намери време да ги опровергае. Ми наистина си е зает човекът. Я колко народни въстания бяха, пък и дума на годината трябваше да мисли. Той даде своят дан в тази битка, като разкри различните щамове в България още на 3 март! Доста преди британците да открият техните.

Добре, че дойде мачът на Кобрата, че да си отдъхнем малко. И вирусолозите да станат най-добрите специалисти в бокса. Спечелили безброй златни медали на световни и олимпийски игри. Извели свои възпитаници до върховете в спорта. Написахме му на този как трябва да се държи, какви песни да използва, как трябва да удря ъперкъти. Ако се бе обърнал към истинските специалисти в България, сега щеше да преговаря с Тайсън Фюри за няколкостотин милиона. Ама той тренирал по собствена програма. Като не слуша фейса, нокаутът е най-малкото му наказание.

Мина Кобрата и дойдоха ваксините. Тези с чиповете от Бил Гейтс. Който от половин година не спи заради българите. Акциите му отиват по дяволите, ако не сложи чипа на баба Пена от Горно Уйно. Защото там някъде е заровен кивотът, или пък Ноевият ковчег. Абе, Бил Гейтс знае, че трябва да ни чипира и това е.

И за късмет на специалистите ваксините тръгнаха с автомобили за колбаси. Идеален пас за ново геройство в мрежата. На кого му пука, че уж били с модерни хладилни инсталации. Че били дарени и вършат работата без пари.

Кретени, идиоти и простаци. Всички в България знаем, че чип в кренвирш се разваля. Да в кренвирш с това гадно “н”, което убягва на 99% от “специалистите”. И стартираха едни шегички, закачки и дори политически изявления. Хладилните микробуси предизвикаха буря от подигравки в социалните мрежи от известни по цял свят специалисти по хладилна техника.

Много интересно, ако пострадаш например в катастрофа, ще ти пука ли с какво ще те закарат до болницата, ако линейката я няма? Не, нали. Ама ваксината е друго нещо. Всички разбираме от хладилна техника все пак. И черешката на тортата е разбира се онзи ЗИЛ в Пловдив с катинара.

Как да не напишеш, че по времето на бай Тошо това нямаше как да се случи.

Те и много други неща нямаше да се случат, ако социализъмът бе победил, ама нейсе... Важното е младите да знаят, че бе прекрасно. Всяко лято на море, всяка зима на планина, като тръгнеш за Гърция, те стрелят. Ама това си бе в реда на нещата.

От години психиатрите се жалват, че нямало регистър на психично болните в България и това им пречело. Ма много тъпи тези доктори, бе. Има. Още от 1977 г. Създаден с Постановление 15 на Министерския съвет. И се нарича ЕСГРАОН. Всеки с ЕГН си е с диагноза. Вместо ваксини държавата може да помисли за още по-сериозен ремонт на психиатричната болница в Курило, защото ще има доста кандидати за нея в близките години.

Но трябва да сме спокойни. Има достатъчно тирове в България, за да бъдат доставени лекарствата за шизофрения до всеки дом, до всяка партийна централа. Хем ще помогнем на сектора, хем ще може спокойно да си хейтим във фейса. И да се почувстваме българи. И като ни писне, отиваме до хладилника ЗИЛ, вадим един кренвирш и се чувстваме щастливи. И така до края на света.  


Коментари (11)

Тартаковер Бах ти откачалката! Сигурно прелива от възторг, че е създал тази копрофагия. Цялото му "творчество" прилича на клокочене от запушен канал на мивка. Хич няма да отговори, защо(ЗАЩО ?) в България измряха най много хора при равно количество заразени!?? Кой е виновен? Народа ли, онези които горят маските ли, президента ли, Кобрата ли..? В черепа му се търкалят някакви отломки от мисли, които не включват съсипаното ни здравеопазване, разпиляната ни от политическия бандитизъм държава. Точно затова търси вината там където не е, а и си позволява да се мисли за съдник, за раздавач на справедливост!?
ГЕРБ начело с този водач изтърваха държавата! Това е истината виждана вече от много и много хора. За нищо не става вече тази групировка, остава да се моли да не се случва нещо по-лошо в България поне докато още са на власт. Не могат с нищо да се справят, видя се !
28.12.2020 22:03 / Отговор
Отговор Таракане, дърто комуне да се загрижи за "народа", значи много сте огладнели! Знаем, че на вас Борисов за всичко ви е виновен, и за сутрешният запек, и за сутришното разстройство!
Как можа да си помислиш, че тъй наречените "протестъри", отровни бацили, които горяха маските , е възможно да имат някаква вина? Или пък Фатмакът-Фигурант, който в най-голямата пандемия, насъскваше две тълпи една срещу друга?Или спонсорът ви Черепът, който се хвалеше ,че не е никакъв проблем да събере една 10-15 хилядна "тълпа", и да ги манипулира!
Не Таракане , колкото и да ви се искаше "революционната " ситуация да е подпомогната от пандемията, опитът за преврат се сгромоляса!
28.12.2020 22:33
Д-р мед. Тараторчо, пак се изложи с медицинската терминология, като с "мозъчния ганглий".
Не "копрофагия", а "копролалия" е трявало да напишеш.
Апропо, ти копрофаг ли си?
Във всички случаи обаче си копролал!
28.12.2020 22:55
ГЕРБКП Това са ГЕРБерските комунета - ванига обвиняват другите, никога не носят отговорност, не носят отговорност, че Борисов едниствен в Европа позволи мачове на пълни трибуни, не носят отговорност, че фатално закъсняха с мерките, а като ги наложиха, се оказаха пунта мара, не носят отговорност, че заради това сме една от държавите с най-голяма смъртност в света, не им и пука, че сме и една от държавите с най-малко тестове на милион от населението. Цинизъм до дупка, виновни са тези, които казват истината за корумпираната шайка на власт, виновни са тези, които 10 години протестират за реформи и срещу корупцията. ГЕРБаджийска наглост.
29.12.2020 00:47
Червените саботьори! Аут! Трол бкп, нали затова саботирахте мерките на щаба и правителството, за да се получи картинката с пандемията, та да имате нова опорна точка! Ясни сте като бял ден! Готови сте да погубите народа, само и само да дойдете на власт!
И хич не си мислете, че като от сутрин до вечер плюете по ГЕРБ, народът ще заобича вас!
29.12.2020 00:57
Отговор Алооуу, психодесните комуне, ами като изгонихте над 1,5 млади хора в синьо-червената мъгла , и в България останаха над 2 милиона пенсионери ,как няма да сме на първо място по смъртност бе ,дебил! Кой ще ражда , червените бабички на Бузлуджа ли! Или ще лъжите че "Борисов" ги изгонил! Научихте се да лъжете с опорки повече и от болшевиките от Позитано!
29.12.2020 04:19
Покажи всички
кесо Хубав комента за завършване на една наистина отвратителна година. А е отвратителна не заради пандемията а затова, че извади на показ едни от най-отвратителните персонажи в България и те станаха "герои" на 2020 - Румбата, Бай ви Ристю десантчика, Мая Конопа и нейните простакеси, тримата глупаци, Гошо Лайното, Копейката и още цяла кохорта от дегенерати и социопати.
28.12.2020 22:03 / Отговор
Не е за изпускане Колега кесо, пропускате изкукуригалия дрЮгар от онлайн подръжката на информационно-хибридната-дезинфо "кампания 2020" на бг-русофилистиците в коментарите тук, а именно гнусаря-нищожество - Татарковер, профанизиран позитански пендел с напреднало старческо слабоумие. Не е никак за изпускане!
29.12.2020 11:47
Гениално обобщение на тази година на позора! Доброто е, че сред всичката кал заблестяха по-силно едни бисери - тихи герои, които досега не бяхме забелязвали. Хвала и на хората, които останаха нормални, правдиви, с незамъглено зрение и съзнание. Малцинство са, но дано са достатъчни да измъкнат и останалите от програмираната лудост.
28.12.2020 22:38 / Отговор
Z Удоволствие беше да прочета написаното от Вас, г-н Банов. Който си го може - го може. Написаното е точно в целта с много фина ирония. Просто словесна наслада. Ще съберете много негативизъм и омраза, но надявам се това го знаете и още по-силно се надявам, че не ви пука.
Бъдете здрав и силно се дръжте за перото, то Ви обича!
29.12.2020 10:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още