Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георги Харизанов: Според Цецерон, този фин познавач на ГЕРБ и владетел на информацията, вече не редя листи

Мрежата

Георги Харизанов: Според Цецерон, този фин познавач на ГЕРБ и владетел на информацията, вече не редя листи

Снимка:

От профила във Фейсбук на Георги Харизанов, Институт за дясна политика

Приятели,

Съмишленици,

Симпатизанти,

Как започна вашият петък, добре ли сте?

Защото моят петък не започна хубаво. Според Цецерон, този фин познавач на ГЕРБ и владетел на информацията, вече не редя листи.

Действително това, което имаме като.

Сломен и потиснат от този негативен развой на моето обществено израстване, реших действително това, което имаме като още информация за мен да стане ваше достояние и да сваля картите докрай, защото действително това което имаме като карти трябва да бъде сваляно.

Скъпи приятели, съмишленици и симпатизанти, в този нелек момент искам да споделя още нещо с вас:

Аз не се занимавам и с художествена гимнастика.

Пък който се е занимавал с редене на листи и художествена гимнастика нека пръв да хвърли камък, дори и да е някой сталагмит от Ягодинската пещера.

Аз казах. Хау.                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                  


Коментари (10)

Татулова Г-н Харизанов, не се отказвайте от петъчните беседи с Иво Беров, понеже дори да не редите листи, със сигурност качвате процентите на ГЕРБ!
Откровението на Иво, при многозначителното мълчание на Коритаров, че Костов, Красен Станчев и той-Беров са единствените десни у нас ме разсмива и в останалите дни от седмицата! Приятен ден!
12.02.2021 11:56 / Отговор
Мина За Цецо Действителното е важно да не спира да говори, пък какво ще каже, действително не е важно.Хващала съм се да броя колко пъти ще каже " действително" , а не какво действително казва.Май го сложих в джоба си...
12.02.2021 12:41 / Отговор
Ангелче Отдавна ми се искаше да Ви кажа Г-н Харизанов, че ми изглеждате на ужасно злобен човек ! Абстрахирам се от говоренето Ви ! Ха ха ...
12.02.2021 14:54 / Отговор
Аут! Неадекватник на Цецоууу.
12.02.2021 15:06
Тартаковер Личи колко прости хора и какви простаци са водещите известни фигури в ГЕРБ ! Защо да сме учудени, че и феновете им са от същата порода?
Прочетох написаното от този гербаджийски лидер, нормален привърженик на ГЕРБ би се почувствал оскърбен, че видните фигури в неговата партия, са с толкова нищожно интелектуално ниво. Всеки грамотен гимназист, би изписал далеч по-стойностни думи, дори на стената в училищния клозет!?
А тук, в този сайт му цитират думи, които са извадени от клоака! При това с грешки, повторения... А хора с вероятно по-висок интелект от неговия, му се радват, аплодират, възхищават...!??
Олеле мале, дано това чудо отново не зарази България! Сега ни опростачиха и докараха до дъното, след още един техен мандат, вероятно ще изчезне цялата държава.
А ако се върна към Харизанов, знаех че е простоват дърдорко, но не очаквах да е чак такъв простак. Наистина човек цял живот научава по нещо.
12.02.2021 16:02 / Отговор
бай Стамат Това е ирония бе тролчо! Язък, че си се хабил да пишеш толкова глупости.
12.02.2021 18:11
Мина Изглежда не сте се дразнили от стила и словореда на " Цецерон" , след като не го разпознахте в написаното от Харизанов.Май трябваше да го сложи в кавички , но и без тях е ясно.И малко чувство за хумор никога не вреди.
12.02.2021 20:12
Татулова Тартаковер, какво те кара да мислиш, че твоето интелектуално ниво не е нищожно и те прави годен да коментираш, и по-кошмарното, да анализираш и оценяваш коментиращите?! Болезнено самовлюбен? Високомерен невежа? Самозванец с тежки комплекси? Заклеймяващ всеки, които си позволява да не споделя мизерните ти възгледи, при очевидната липса на базови познания? От такова разминаване на амбиция и способности би трябвало да те е страх, понеже винаги има сблъсък между реалността и кубиците празни приказки!
12.02.2021 22:25
Copy/paste Себелюбието е грях,също както и онанирането,които явно съчетаваш,въпреки преклонната си възраст и миризмата на кромид,която лъха от коментарите ти!
13.02.2021 10:47
Je! За пръв път и само в Zonanews: Цветан Цветанов като служител на Седмо управление (ЦИОУ) на Държавна сигурност (Документи)
12.02.2021 19:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още