Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Марков: Бойко, честито! Подкрепи те партията на великия Хелмут Кол, на Щраус и Валери Жискар д'Естен...

Мрежата

Марков: Бойко, честито! Подкрепи те партията на великия Хелмут Кол, на Щраус и Валери Жискар д'Естен...

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата Георги Марков

Бойко, честито!

Подкрепи те с гласуване партията на великия Хелмут Кол, на Меркел, на Щраус и Валери Жискар д'Естен, на Хосе Мария Аснар, на Берлускони, на Орбан и на Мицотакис. Бай Радан свърши голяма работа без да иска. Предсрочни избори няма да има!  


Коментари (10)

Този кой го е подкрепил? Биха му един силен европейски шут!!!
09.10.2020 16:13 / Отговор
Биха му либерастите Шут с гъзовете си! Видя се кой прокарва чужди интереси срещу България!
Ченгета и руски уж българи!Нито МилиЙончева е честна рускиня по майка,
нито Иво христов-не професора е защитник на български интереси,като агент на ГРУ!
За Радевата кохорта е типично българофобството и русофилистично поведение!
09.10.2020 16:27
Факт! Rезолюцията е получила подкрепа от зелени и червени чрез наложеното от тях включване в нея на искане за признаване на Омо-илинден и на Истанбулската конвенция. БеСеПето само се набута, след като истерично се бори по-рано срещу нея!
09.10.2020 16:30
ГЛАВНОКОМАНДВАЩОТО БОМБЕ-ЛУМПЕНА РАДЕВ: ДА СЕ ИЗКАЖЕ ЗА ОМО ИЛИНДЕН!
СПОРЕД ПОЗИЦИЯТА МУ-ОСТАВКА ИЛИ В КАНАЛИЗАЦИЯТА!
ЛАЙНЯНИЯ ГЕНЕРАЛ-ОСРАЛ СЕ НАСРЕД БЪЛГАРИЯ!
09.10.2020 16:35
Да! Гласуването за т.н. резолюция е точно като гласуването за Брекзит! Фифти фифти. Гласувалите ЗА брекзит са били заляти с фейк новини и обещания, не без помощта на путинова Русия и нейни подлоги във Великобритания!
09.10.2020 16:33 / Отговор
Къде е заровено кучето на Клеър Дейли?!? I. част Автор: Христина Добрева/Лупа.бг
Еврорезолюцията за България, която разцепи ЕНП, май ще се окаже поне частично плод на борба за частни интереси, а не за върховенство на закона и пречупване на гръбната на корупцията у нас. Едно изречение в проекта може да e ключово за истината как се появи тя и как се стигна до гласуването й. Дали няма да се окаже, че не протестите, продължаващи 3 месеца, с цел сваляне на правителството, а крайно регионални спорове са в дъното на разгромяващите критики? Lupa.bg ви запознава с фактите. Една от подточките на приетия текст, останала добре скрита и за европейските журналисти, гласи:
09.10.2020 17:12 / Отговор
Къде е заровено кучето на Клеър Дейли?!? II. част .. изразява загриженост във връзка с по-малко известни примери за недостатъци на върховенството на закона в България, като например отношението към собствениците на апартаменти в Sunset Resort, Поморие...". Интересно е как наред с теми като борбата със сивата икономика, принципите за разделение на властите и спазването на европейските ценности като права и свободи, 18-хилядното градче на 20 км от Бургас се озова в окото на дебата в столицата на ЕС. Става въпрос за близо 10-годишен спор между собствениците на жилища на територията на т.нар. "Ирландски комплекс" и концесионер, спечелил договора за управление на прилежащия плаж. Къде е заровено кучето? В Ейре. Оказва се, че евродепутатката Клеър Дейли, която първа поде критиките срещу България чрез комисията LIBE, е роднина на един от тези въпросни собственици.
09.10.2020 17:26 / Отговор
СЕЗИРАЙТЕ ЕВРОПАРЛАМЕНТА - БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ: ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ НА ТАЗИ ИРЛАНДКА.
09.10.2020 19:35
Къде е заровено кучето на Клеър Дейли?!? II. част "... изразява загриженост във връзка с по-малко известни примери за недостатъци на върховенството на закона в България, като например отношението към собствениците на апартаменти в Sunset Resort, Поморие...".Става въпрос за близо 10-годишен спор между собствениците на жилища на територията на т.нар. "Ирландски комплекс" носещ същото име и концесионерa, спечелил договора за управление на прилежащия плаж. Къде е заровено кучето? В Ейре. Оказва се, че евродепутатката Клеър Дейли, която първа поде критиките срещу България чрез комисията LIBE, е роднина на един от тези въпросни собственици.
09.10.2020 17:31 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още