Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георги Марков: Бойко да ги остави да управляват – да видим могат ли

Мрежата

Георги Марков: Бойко да ги остави да управляват – да видим могат ли

Снимка:

От Фейсбук профила на конституционалиста и бивш депутат Георги Марков

Приятели,

Бойко стана европейски шампион по парламентарни победи - 5 подред на брой. Сега да оставим победените да управляват - да ги видим какво могат. Да ходят при Ердоган да спират мигрантите, да ходят при Меркел за мангизи, да се оправят с коронавируса.

Бойко остави след себе си метра, църкви, зали и магистрали. Да видим те какво ще направят.

Бойко да си става шеф на опозицията, при това с най-голяма парламентарна група, като победител. Има кметове в цялата страна, 20 успешни години в държавния живот на България.

Да си пуши пурата, а те да се оправят с чумата, те да правят кворума.

Каня го на 15-и и 19-и юни в Будапеща - да гледа европейския шампион Португалия и световния Франция на стадион "Ференц Пушкаш", и Виктор Орбан ще дойде, че играят с Унгария. Ще му пийнем кайсиева палинка, ядене в Унгария - колко искаш, красота голяма. ДОШЛО Е ВРЕМЕ И БОЙКО БЕЛ ДЕН ДА ВИДИ. Обиколи света, а какво е видял - летището, хотела и Меркел. Да си почине малко и да гледа сеир. Ако победените се провалят, пак ще го викнем да ни спасява.  


Коментари (8)

Furlata Бойко ги остави да "управляват" още миналата година, тероризирайки хиляди български граждани с безобразията си! Няма нищо по-деморализиращо за обществото от това наглеци, некадърници и откровени идиоти да демонстрират превъзходство и пренебрежение към "нормалните", при абсолютно пасивна и направо отсъстваща власт! Къде е държавата? Чувахме го доста често!
Наблюдаваме безлични евродепутати от ГЕРБ, които тотално се провалят във всяко едно отношение и са безгласни букви пред безобразията на Йончева/Радан!
Повсеместната функционална неграмотност на младото поколение вече има цифрово изражение в процентите на Славчо и Галева!
Не, не е победа на ГЕРБ, а огромна загуба за онези, които се надяват ако Ковид им се размине, да не ги довърши политическата чалгия!
Сигурно има и по-лошо, но подобни резултати са унизителни и можеше да бъдат предвидени!
Как да не повярва човек, че има сценарий и го е писал възпален либерал и антибългарин! Как ли се казва?
05.04.2021 07:53 / Отговор
ИМА ТАКИВА РУСОФИЛИ-ДЕБИЛИ... .
ПЛАНЪТ ПУТИН-РАДЕВ УСПЯВА. БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗЦЕПЕНА В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ, РСМАКЕДОНИЯ......
БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЛУГУВАТ НА КРЕПОСТНИТЕ РУСКИ СЕЛЯНИ.....ДА БЛАГОДАРЯТ НА ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ И БАРДА НА КОКАИНОВИТЕ МУТРИ-СЛАВИ ТРИФОНОВ........
05.04.2021 10:31
Не знам кой е възпаления либерал, но знам кой е антибългарина. Всичко, което не е Бойко е Мунчо. Това е положението.
05.04.2021 12:01
Не мисля , ...че Бойко ги е оставил лятото! Мисля че всички медии бяха купени от Черепът, и бълваха зловония по адрес на Премиера ежечасно! От постановките на шепа майки с увреждания, платените помияри на Гошо-Тъпото, целия Гей-парад , футболните агитки, направиха "всенароден " протест, и всички бълваха в хор ..."Бойко да си ходи"! Ама защо, кой ще дойде ,какво по-различно ще направят драпащите за власт, няма значение! Да не говорим ,че такива като Радев умишлено подклаждаха сблъсъци и ексцесии, и то в най-голямата пандемия!
05.04.2021 12:42
Морския Омерзен и възмутен съм от резултатите от тези избори.за 35 години обиколих няколко пъти света.видях много чудеса ,много много богати и много нещастни.но не срещнах никъде толкова много простаци като Българите.допускането на най ретроградното и чалгата до властта е залвършека ни като народ и нация.позор
05.04.2021 11:10 / Отговор
Абсолютно не понасям лицето Георги Марков, но в случая мисля, че е напълно прав! Бойко да ги остави да се оправят, нали това искаха! Жалко обаче, че това ще е върху нашия гръб...
05.04.2021 11:54 / Отговор
да - нека ги остави да не се опитва да спасява държавата на всяка цена и насила да прави добро на озлобен, невеж, разпасан и наблагодарен народ. Глупостта им трябва да бъде "възнаградена". Не е голямо утешение за малцинството разумни и отговорни граждани, но просто трябва да ги остави да съсипят всичко и да си събират отломките. Да видим кой ще му е виновен на българина за всичките му житейски несгоди, ако няма да е Бойко.
05.04.2021 15:10 / Отговор
Тотална чалгизация икономически упадък и национални предателства - това е бъдещето ни като нация с къса памет.
05.04.2021 18:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още