Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Георги Марков: Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво!

Мрежата

Георги Марков: Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво!

Снимка:

От профила във Фейсбук на депутата от ГЕРБ Георги Марков

Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво!                                                                                                                                         

Приятели,

На 3 декември 2006 г. Бойко създаде ГЕРБ. „Ти закъсняваш понякога, истино…“ се казваше в една незабравима песен, но истината за направеното от ГЕРБ е пред очите ни. За 14 години България беше променена.

Доживяхме, благодарение на ГЕРБ, столицата да има три метра. Третото е от най-красивите в Европа. Кеф ти с метро до аерогарата, до Централна гара, от „Люлин“ до „Младост“. Имаме си най-после и втори мост на Дунав. Бойко ни направи магистрала до Южното Черноморие, до гръцкото море, а сега до Западната граница. Благодарение на ГЕРБ имаме зала „Арена Армеец“ и гледахме Григор и Цвети Пиронкова. Плакнахме очи с иконата Ана Иванович. Гледахме световни величия на женски и мъжки тенис.

ГЕРБ създаде и други магистрални отсечки, пътища, спортни зали и площадки, стотици детски градини, колектори, пречиствателни станции, реновира театри и културни обекти. А какво да кажем за бул. „Витоша“, по който, благодарение на ГЕРБ, тече 24-часов купон.

Въпреки двете национални катастрофи, до които ни доведе БСП през 90-те години, ГЕРБ стабилизира финансово България. Заплатите и пенсиите са най-високи за прехода. През 2019 г. сме трети по икономически растеж в Европа и сме със стабилен кредитен рейтинг.

България с Бойко проведе най-доброто европредседателство през последните години в ЕС. По-добро от това на Австрия, Финландия и Хърватска. В София се изсипаха 34-ма европейски премиери. Инициира Балканска четворка, Балканският поток е на финала.                   

Срещу постигнатото от ГЕРБ, което е видимо и безспорно, стоят две нули на опозицията – 00.

Бойко, тези 14 години доказаха, че проектът ГЕРБ имаше смисъл, защото направихте много за хората: „Ако си дал, ако си дал, ако си дал от себе си, не си живял, не си живял напразно…“                                                 

За Ч.Р.Д. на ГЕРБ да чуем великия Емил Димитров с песента „Ако си дал“, по безсмъртните стихове на Иля Велчев.                                                           


Коментари (7)

ФИНАНСОВО ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП!............... НАЙ-ДОБРОТО ОТ БОЙКО БОРИСОВ............. ВСИЧКИ ФАЛШИВИ ЧЕРВЕНИ ПАРАЗИТИ-КЪМ ТРУДОВАТА БОРСА, БЕГОМ!!
01.12.2020 19:40 / Отговор
Тартаковер Чета какво пише този стар подчовек, този отвратителен представител на всички нас нормалните и стойностни хора. Без значение от политическите ни разбирания, от оскърбленията които си изсипваме взаимно във форумите, все пак мисля нещо ни обединява. То е, че че не сме продали душите си на дявола, не сме превърнали живота си в помия, печелещи пари от съсипването на чужди съдби.( За себе си и близките си знам, затова съм спокоен, надявам се и другите тук да са такива). Очевидно този нещастник така ще довърши дните си, няма кой да го съди на земята, остава Бог да му въздаде. На него и поколението му.
Затова не ме интересуват разсъжденията му. Може да са верни, може и не. Освен това, той се е доказал и като политическа проститутка, сменил идеи заради интереса. Човек с рухнал морал отвсякъде. А проститутката ти трябва само за временна работа. В нея не търсиш вярност или любов.
01.12.2020 21:25 / Отговор
ЖИВОТОСПАСЯВАЩО:.. ФИНАНСОВО ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП................ И НА СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ........
И НА СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ ФАЛШИВИ, БЪЛГАРОФОБИ........
01.12.2020 22:04
За агент Николайчо един голям шут от нас българите. Три метра, и този е бил конституционен съдия. Метрото се случи благодарение на Междуречки и Софиянски. И разбира се на инженерите в подземното строителство. А ГЕРБ го създаде Душана Здравкова от Варна, докато Борисов от БКП се прехвърли в НДСВ, и после открадна сдружението . А иначе тази крадлива мутра съсипа всичко, знае да прави ремонт на ремонта на ремонта. И подсигуряване на неговите фирми с обществени парички, а сега и без, като се избягват поръчките и се обявява бедствено положение- пример водата за Бургас. Долни крадци и мародери!
01.12.2020 22:57 / Отговор
ЕДИН ГОЛЯМ ШУТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.............. СЪЮЗИ ЛИ СЕ С БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ОТ БСП/БКП И ДС-ГЕНЕРАЛИТЕ...............
02.12.2020 10:23
Тартаковер Въпреки дълбоката си погнуса от този отпадък в човешкия род, ще напиша още нещо, което ме отврати. Илюстрира мръсотията в разсъжденията си с една велика песен от обичан певец и музикант. Да, Емил Димитров е дал много емоции на България и хората, одухотворявал е живота и душите, създал прекрасни песни и ...не е живял напразно. Затова " Никой не може да му отнеме, любовта на хората ". Както ни създадоха емоции и радост героите от "Американското лято". Както и много други достойни хора живеещи между нас, или преселени в "по-добрия свят".

Този мерзка човешка измет, ограбила живота и съдбите на толкова хора, ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ!!! има наглостта да споменава името на блестящия ни и обичан певец!? " За такива отрепки в забележителната песен се пее : Дали е трябвало изобщо да се раждаш ? Да, не е трябвало, но в Природата има други закони.
02.12.2020 09:26 / Отговор
БГ Таракане, айде разбери се първо със себе си! Комунеа дс говори за "Бог" ,е още по-голяма перверзия! Не те интересувало дали бил "прав"! Ами прав е ! Колкото до това ,за каква работа ги наемали проститутките, явно си много "отворен"! Ти нали си на постоянна "работа", и въобще не си се продал! Вервай си!
02.12.2020 09:49

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още