Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ГЕРБ представиха много добър кабинет! Браво. Показаха възможността на ГЕРБ да извади компетентни министри

Мрежата

ГЕРБ представиха много добър кабинет! Браво. Показаха възможността на ГЕРБ да извади компетентни министри

ГЕРБ представиха много добър кабинет! Браво. Показаха възможността на ГЕРБ да извади компетентни министри - Tribune.bg

От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова

ГЕРБ представиха много добър кабинет! Браво. Без компромиси показаха възможността на ГЕРБ да извади компетентни министри (с едно-две изключения, които няма да спомена тук)! Ако не надделее здравият разум да се подкрепи първия мандат, ще се търси отново гнусен компромис от смесена некомпетентност на някаква измислена по-широка подкрепа.

Запомнете много внимателно изброените министри, и след това ще сравним кабинетите, които ще бъдат предложени с втория и третия мандат, ако не бъдат върнати. За съжаление рокадата в енергетиката, Вальо да иде в БЕХ, а Иван Андреев да оглави АЕЦ „Козлодуй“, ме навежда на мисълта, че има търгуване на позицията в атомната централа, което ми изглежда свързано с последващото развитие на политическата ситуация. Съсипахте я тази централа! Да знаете! Нивото на компетентност пада стремително. Само с кражби не се управлява атомна централа!

Делян Добрев да оглави енергетиката звучи чудесно. Но напоследък работещите кабинети се отхвърлят за сметка на идиотските, задкулисните, в които трима-четирима от силните на деня си мерят способностите за източване. Бойко вкарва Делян Добрев, когато трябва да излъчи сила пред опонентите си, да ги дразни, да ги плаши. Но когато има възможност да разпределя позиции в компромисни кабинети, какъвто е служебния на Главчев, изпраща Добрев да си почива. Що така? Не е достатъчно крадлив ли?!

Може на някой да му звучи недостоверно, но Радев довършва държавата. Появи се ОЩЕ ЕДНА АЛЧНОСТ, която се впи с безпощадна ярост да изсмуква. Нямаше да е толкова фатално, ако използваше умни и компетентни хора. Но той използва антиселекцията, на която единствено е способен. Вместо да вкара компетентност, той въведе неграмотност и дерибейство в енергетиката. Централата никога не е била в по-лошо и окаяно състояние. И това го причини псевдолидерът Радев, обявен за восъчен герой от собствената си съпруга.

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати