Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Главният секретар на СДС се хвали, че е имал връзка с Десислава Радева

Мрежата

Главният секретар на СДС се хвали, че е имал връзка с Десислава Радева

Главният секретар на СДС се хвали, че е имал връзка с Десислава Радева - Tribune.bg
Снимка:

Бившият син лидер Божидар Лукарски се подигра брутално на настоящия главен секретар на СДС Илия Лазаров, като го описа като службогонец и предател, „лизал задници“, за да успее да стане посланик, макар и неуспешно, пише 7 Дни България.

От поста на някогашния стопанин на „Раковски“ във Фейсбук излезе и гореща клюка от интимния живот на синия функционер – дали вярна или не – че Илия Лазаров навремето е имал интимна връзка с президеншата Десислава Радева, докато била съветничка на лидера на СДС Румен Христов.

Ето какво точно написа Лукарски, след като в началото поясни на какви унижения се подложил Лазаров, за да се добере до дипломатическия пост покрай кадровите рокади в дипломацията от последните дни:

„…Независимо от намигванията и подмятанията как си имал взимане-даване с някогашната съветничка на настоящия председател на СДС, Румен Христов! Говорим за президентската съпруга Генерал Деси, разбира се! Аз, честно да ти кажа, а е видно от резултатите, не си имал някакви по-интимни връзки, с който и да е, освен с козунака по Великден“, написа Лукарски

Министърът на икономиката бе брутален в описанията си как Лазаров е драпал за дипломатическо място в чужбина. Екссиният лидер не наложи никаква цензура на описанията си и директно „стреля“: „Разбрах, че са излезли Указите на президентчето за посланици в Португалия и Франция! И никъде там не видях името на Илия Лазаров, Главния секретар на СДС, по-известен с прякора си “Посланика”!

Човекът колко ли задници не излиза, колко ли каузи не предаде, с едничката цел са стане посланик в Лисабон или Генерален консул във Валенсия… Било му детска мечта! То не бе Надежда, Бойко, Румен Христов, игри с Цветанов, обич към подсъдими маргинали в СДС като защитения свидетел по дело “Вальо Топлото”, някой си Жоро Ненков (не, че някой си спомня за тази утрепка!), кълнящ се във вярност и към моя милост, включително… Но когато си обикновен предател, съчетано с нелицеприятен външен вид… Няма как да стане, другарю Лазаров!“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Един много малък и твърдоглав ,но и много прост народ! След като има хора повярвали на снимките с чекмеджето,значи ще има хора,които ще повярват и на тази глупост!
19.11.2020 17:54 / Отговор
Пацо И аз, и аз!
Не се пререждайте, моля на опашката!!
20.11.2020 15:17
Пацо Да, ама не са едни и същи, нали!
20.11.2020 15:18 / Отговор
Пацо Да, ама не са едни и същи, нали!
20.11.2020 15:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети