Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Големите губещи на тези избори са Корнелия и Радев! Бойко ги размаза и двамата!

Мрежата

Големите губещи на тези избори са Корнелия и Радев! Бойко ги размаза и двамата!

Снимка:

Резултатите от изборите са унищожителна победа на Бойко Борисов и коалиционните му партньори над платените летни протести

Текст: 7 дни България

Андрей Райчев, дето уреди дъщеря си в партията на Слави Трифонов, да спре да обикаля телевизиите и да говори глупости! Удобни са за новата партия на щерка му, но това не им пречи да са си глупости.

Резултатите от изборите не са отражение на протестите! Резултатите от изборите са унищожителна победа на Бойко Борисов и коалиционните му партньори над платените летни протести!

Кои партии излязоха на площада под коминтерновския юмрук на Румен Радев?                                   

Любимата му проруска „Възраждане“, бъдещата партия на Мая Манолова „Мутри вън“, „Демократична България“, по-късно се присъедиха и АБВ. И всичко това финансирано и организирано според собственото му празнание от бъдещия партиен лидер Васил Божков.

Това са, други няма!

Слави Трифонов? Не! Не! Не! Станислав Тодоров Трифонов нито веднъж не стъпи на площада да подкрепи протестиращите! Не изпрати нито един от рошавите си сподвижници ОФИЦИАЛНО да подкрепи протеста. „Има такъв народ“ не е партия на протеста, а инжинерингов продукт, чиито създатели съвсем скоро ще излазят на светло. И чието създаване е започнало далеч преди протестите.

Да се върнем на протестърските партии, тези, които наистина бяха на „Независимост“.

Според обявените към 10,30 часа резултати от ЦИК, петте президентски формации имат общо 21,25. Бойко Борисов – 25,32! Като добавим резултатите на коалиционните му партньори ВМРО и НФСБ, разликата става огромна!                     

Ако има големи, ама наистина много големи губещи на тези избори, това са БСП, президентът Радев и тези, които за негов кеф платиха и организираха летните протести. Видя се, че народът не се е повел по тях. Поне неплатената част от електората…

Което е много лоша новина за Радев. И подсказва, че есента пак ще излети. Този път от президентството.

ПП: Помните ли септемврийските думи на един много разбиращ нещата човек от село Миндя: „Ако Борисов не хвърли оставка веднага и направи извънредни избориш, на следващите ГЕРБ ще е извън първите 5! Ех, Дайнов, колко президентска мъка има по този свят… Едни са родени да са вечно първи, други – да са вечно непознали.                                                                                                                                                                            


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още