Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Хаджигенов с арогантно изказване - нарича пандемията „грипче“

Мрежата

Хаджигенов с арогантно изказване - нарича пандемията „грипче“

Хаджигенов с арогантно изказване - нарича пандемията грипче - Tribune.bg
Снимка:

Известният със своя цинизъм и арогантност адвокат Николай Хаджигенов от „Отровно трио“ отново потресе с публикация във Фейсбук. „На БОЙче не му остана друга възможност да се задържи на власт, освен грипчето. Имаме лоша новина. Нас не ни е страх! “, пише Хаджигенов. 

Под публикацията възмутени хора се удивяват на думите му и не разбират как може да се подиграва с мъката на хора, загубили от COVID близки, роднини и приятели

Alexander Arnaudov

Ужасно е че с лека ръка една световна трагедия бива отритната като „грипче“ и при това с цел повдигане на политическа дискусия.

Животите на лекари, учители, работници на първа линия и хиляди болни хора са под постоянна заплаха, и стрес вече повече от година. Тъжно е че хората го приемат на сериозно, само когато близък човек бъде засегнат от пандемията.

#азсъмтукБългария

Мартин Русев

Трудно ми е да опиша погнусата, с която прочетох жалкия Ви статус. Дано останете извън парламента, за да не влизат в Народното събрание допълнително болни мозъци.

С коментара си се изплюхте в лицата на всички българи, които изгубиха свои близки в последната година. Ей така, за да натрупате някое друго харесване, като се направите на интересен. Позор.

Blagovesta Joteva

Мале, ти си тръгнал да взимаш властта и да се грижиш за народа. Ужас! За малко да се подлъжа и да гласувам за вас. Мерси, че ме спряхте навреме

По повод поста на Хаджигенов, Боби Ваклинов написа на страницата си в социалната мрежа:

„Да наречеш „грипче“ пандемия от такъв мащаб, с толкова много почернени и опустошени от мъка семейства, при такъв ръст на хоспитализираните, с такъв безпрецедентен натиск върху интензивните отделения и най-страшното, с такъв висок брой заразени ДЕЦА, част от които също се налага да бъдат хоспитализирани(!!!), това е откровен, тежък цинизъм и непростима подигравка с лекарите, които са на предела на силите си! Позорен акт, зад който прозира преследването на дребни политически сметки и отговаряне на моментни обществени настроения в името на заветната цел - прескачането на 4-процентния изборен праг!“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети