Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Хаджигенов: Вероятно ще се наложи да се кандидатирам за депутат…“ – най-голямата смешка…

Мрежата

„Хаджигенов: Вероятно ще се наложи да се кандидатирам за депутат…“ – най-голямата смешка…

Снимка:

От фейсбук профила на журналистката Татяна Кристи

„Вероятно ще се наложи да се кандидатирам за депутат…“.

Този цитат на Хаджигенов за мен бе най-голямата смешка на седмицата.

Не че е изненада за хората като мен, които разбраха какви са плановете на Триото още през юли, но драматизмът на този член на Триото просто ме кара да се превивам от смях – демек – нали протестът им бил надпартиен—ама сега било наложително да се „жертват.“ Падам от смях. Всъщност, едно непартийно НПО, например, също би свършило работа като „жертва“ – като „Правосъдие за всеки“ , „Боец“ и т.н. , но минус депутатски заплати. Но както и да е.

Успех на Отровното Трио в коалицията на Манолова! Успех им желая с този, който предложи Пеевски и с върлия защитник на модела КОЙ през 2013 г., който хулеше протестиращите и ги наричаше „платени“, докато ченгетата ги биеха. Успех им желая с „боркинята“ с/у статуквото, която, докато беше на държавна хранилка не гъкна с/у него. Успех им желая с бившия омбудсман, който докато беше в длъжност, основно се занимаваше с „Топлофикация“ и цените на парното и за който корупционните скандали не съществуваха и за който превзетата от мафията съдебната система си беше повече от ОК.

Лесно се става опозиционер, когато си извън властта и решаваш да станеш „борец“ с/у системата в 12 без 5, яхвайки гражданските протести. А за Триото ще кажа само, че целта  им да влязат в политиката през отходния канал е постигната с всичките негативи, които ще им донесе в личен и политически план, защото помиярщината няма как да се скрие.  Нека да не се лъжем – единствената причина те да са с Манолова е за да са в листите за изборите. Няма никаква друга причина, защото чрез Демократична България нямаше как стане, независимо, че всъщност тази формация е единствената реална опозиция в България.

Призивът „всички с/у Борисов“ е толкова инфантилен в България, колкото и илюзията, че вечните мухи-лай#арки на модела КОЙ ще донесат промяна. Борисов е само една маша в този модел както беше и Манолова до момента докато не реши, че ѝ е по-удобно да стане дисидент, заедно с един куп други „борци“, които се бутат в следващия парламент.  Жалко за похабената протестна енергия.

И, ако може, не ми скачайте с назидания за общ фронт и т.н. Общ фронт исках аз много отдавна, но не с героите от това с/у което всъщност протестирам. И да, аз съм чистофайник. Не подкрепям морално амортизирали политици, защото резултатът от коалиция с тях—винаги е един и същ—ПРОВАЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА! Справка – Меглена Кунева – и нейната безсмислена „дясна“ партийка, която също се приши към Манолова, но която в правителството на Борисов-2, беше залепена за властта като гербова марка и ревеше до последно, че трябва да управлява с него… А сега и тя отново е „опозиция“… как да не падне човек от смях и погнуса!?  


Коментари (4)

Гацо Бацо Той няма да се вижда от банката ....И микрофона би трябвало да е подвижен.
21.12.2020 18:44 / Отговор
Надблюдател Да твърдиш, че Де Бъ били единствената реална опозиция определено буди смях ,ама хайде, всеки има право на мнение! Да не говорим че Де Бъ също влязоха в завера с Мая Общата!
21.12.2020 20:36 / Отговор
ДБСП Основен проблем са лицата,които представляват тази част от полу-дясното ляво!Радан Кънев ,Христо Иванов,Мирчев,Атанасов!Докато тези стари парантии не се махнат от ръководството на организациите им,няма дясно няма ляво,всичко е рядка боза и гола вода примесено със злоба и жажда за власт на килограм!
21.12.2020 21:44 / Отговор
ОФ Ако са с Мая ,за да са в листите не е проблем!Проблемът р,че са с нея ,защото си мислят,че ще са в парламента!
21.12.2020 21:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още