Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Харизанов публикува неграмотен пост на Мика Зайкова:#ИмаТакъв Икономист

Мрежата

Харизанов публикува неграмотен пост на Мика Зайкова:#ИмаТакъв Икономист

Снимка:

От профила във Фейсбук на Георги Харизанов, Институт за дясна политика

 Ъъъъъ, океййй

#ИмаТакъвИкономист


Коментари (22)

Анастас #

ПроСъюзна "спец'ялистка"
със същия "успех" може да е кандидатка на
Детските Малоумници ... или на РазГрадската "десница".

(предизборно)
27.02.2021 18:45 / Отговор
Бай Гроздан Дъртата скочубра, много подходяща за плашене на непослушни деца, дали е изкарала трети клас или в момента напредва с материала? Вярно ли е, че у тях са я подпрели с две тараби на джамлъка, че да я вижда пощаджията и да не ѝ спрат пенсията? Тази ли ще става министър, ако Слафчу стане фактор в парламента? Министър на кое? На отопляването през зимата? Я стига! Тежко и горко, български народе, тежко и горко и на милата ни мамковина! Да пази Господ!
27.02.2021 20:01
Анастас #

Малоумните Чалгарчета на Слави Тръц ще ни навлекат такива птеродактили.
Нали "млади", неопетнени щяха да лансират ??!!
Само масов вот ЗА ГЕРБ-СДС може да ни избави от Тъпунгерата на ДеБъ и РазГрадската "десница" на Костовашките Помияри.

(сурвакарски)
28.02.2021 09:30
Тартаговер Прави сте тази жена трябва да си гледа пенсията, а не да се опитва да ни управлява. Няма по Добър от Бойко.
28.02.2021 15:29
ЩЕ ИЗГОНЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОЗОНАТА, ЕС И НАТО.. ..С ТАКИВА" СПЕЦИАЛИСТИ", КАТО РУМЕН РАДЕВ, МАЯ МАНОЛОВА, МИКА ЗАЙКОВА, СЛАВИ ТРИФОНОВ......?
27.02.2021 19:30 / Отговор
да не би Тартаковер да се изявява във фейсбук и под името Снежана Калинска, това би обяснило неговата разнополовост? Първоначално не повярвах, че написаното е от въпросната Зайкова и реших, че Харизанов съзнателно или несъзнателно разпространява фейк, но ако никой не оспорва, че тя е авторът, текстът е скандално неграмотен. Никакви проблеми с клавиатура и очи не могат да го обяснят. Техническата неграмотност не е проява на експертност, а граматиката не е най-големият му проблем. Всичко в текста не е наред.
27.02.2021 20:29 / Отговор
Тартаковер Зайкова може да е баба на този жалък кариерист и доказан простак. При това жената е образована, за разлика от споменатия простак без диплома! Може да греши вече, да не довижда, все пак жената е почти на 80 години и още е добре с фактите и съвременната икономика. Пожелавам на всеки да достигне нейната възраст и да не е остарял с мозъка си, да може още да се ползва от него.
Що се отнася до невъзпитания и необразован простак, със сигурност ако достигне нейната възраст, той вече ще е безсмислено живеещ зеленчук. Няма да го разбира, но ще е в тежест на обслужващите го.
Така е, доказано е, живота го показва. Зайкова е работила с мозъка си, тренирала го е непрекъснато, затова до днес той и служи, дори и дава стойност като човек. Поздравления за тази жена. Такива са за възхищение, не са много със стойностен живот и качества на тази възраст.
27.02.2021 20:29 / Отговор
Уважаеми другарю Т. Всичко е до време и ако Баба Мика е толкова велика, колкото я описваш, би трябвало да знае кога да се оттегли. Навремето Баба Цола се напикавала в президиумите, но тогава е нямало памперси. Дотам ли трябва да стигаме?!
27.02.2021 20:40
аа "Снежанке" колко още виртуални имена и полове притежаваш, докладвай.
27.02.2021 20:57
Таракане, Поздравления за жената на тази "възраст", ама всъщност, ти изобщо прочете ли какво е сътворила?
27.02.2021 21:01
Се пак това е същия трол, който редовно обяснява колко застаряващи и сбръчкани са други отразявани тук жени, чието мнение не му изнася - журналистки, лекарки, политици - няма да ги посочвам поименно. Коронният номер на членовете на тролската му каста в социалните мрежи е да обиждат опонентите си на възраст и външност. Забележките им за правописа са най-редовните, когато нямат аргументи по същество. Класическа тролска реплика е "първо се научи да пишеш после коментирай". Уважението към възрастта и снизходителността към неграмотността са лъжовни, както всичко в него.
27.02.2021 21:40
ХА Ми, като е на 80, да си седи дОма, да си гледа пенсията и да се радва на внуците си! Аман от сенилни старци!
27.02.2021 22:45
кесо Може Зайкова да е писала текста на чужд език за "световната прогресивна общественост", дето със затаен дъх чека кога шъ падне "банкянския злодей", а Харизанов "подло" го е пуснал на компютърния преводач. Харизанов, признай си.
27.02.2021 20:36 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още