Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Харизанов: Уважаеми г-н Череп, пратете малко пари на слабата и объркана Мая Манолова

Мрежата

Харизанов: Уважаеми г-н Череп, пратете малко пари на слабата и объркана Мая Манолова

Харизанов: Уважаеми г-н Череп, пратете малко пари на слабата и объркана Мая Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Георги Харизанов, Фейсбук

Уважаеми г-н. Череп,

Слабата и объркана Мая Манолова се нуждае от малко пари в брой за бъдещите структури на движението „Изправи се.БГ“              

Моля, бъдете така добри да спазите обещанията си и да изпратите малко пари през легендарния Сашо Диков.

Бъдете здрави


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

кесо Аааа, г-н Харизанов, ако ще се помага на "боркинята" срещу всичко Мая Манолова с малко пари, както апелирате към щедрия /с наши пари/ Череп, няма да стане. Тя борбата срещу всичко е скъпо занимание и тук трябват много пари. Така че пратете спешно нова депеша до "благодетеля" на "смелите" борци като Майчето да отвърже яко кесията /с нашите пари/.
22.05.2020 17:51 / Отговор
Тартаковер Защо бе, "Кесо", мислиш че този гербаджийски помияр не може да помага на някого ли? Мислиш че по-малко е откраднал ли? За какво ближе властващите, за какво му поверяваха крупни държавни институции, без да има образование, а дори и с доказано обвинение и ПРИСЪДА !!!? (а сега му дадоха и телевизия) От такива ли се вдъхновяваш, от вечни ибрикчии на властта, кучета лаещи срещу всеки, който нападне ръката даваща кокала? Черепа е можел да даде нещо от себе си, разбра се че е дал безвъзмездно 25 милиона на "Левски". Този няма да даде и греховете си, бъди сигурен.
22.05.2020 22:17
Уфф! Тартакович, мозъчен ганглий, много ти е мил черепът! Ще се задавиш от злоба! Язък за псевдонима! Комплексарски партиец.
22.05.2020 23:32
Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати