Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Харизанов: Самите "Репортери без граници" се дискредитират тежко

Мрежата

Харизанов: Самите "Репортери без граници" се дискредитират тежко

Харизанов: Самите Репортери без граници се дискредитират тежко - Tribune.bg
Снимка:

Медийната свобода в България е по-голяма от тази в Гърция, Турция, Македония, Сърбия

Коментарът е от Фейсбук профила на Георги Харизанов

На фона на лъжите на "Репортери без граници", за които, както днес стана ясно от собствените им думи, в България се случва каквото Биволъ им кажат, че се случва, ето един много по-представителен и солиден индекс за медийна свобода с ясни критерии и методика.

Индекс, съобразно който медийната среда в България е по-свободна от тази в Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Косово, Черна гора, Унгария, Молдова, Украина и много, много други.
България е в едни точки и категория със страни като Полша, Румъния и Хърватска, в което не виждам никаква потресаваща драма с оглед на историята и етапа на развитие на демокрацията в страните ни.

Както са казали фармацевтите - всичко е в дозата.

С предозирането на тъпотията със 111-тото място и с откровените лъжи на протестърската клика стигнахме до там и самите "Репортери без граници" да се дискредитират тежко, подведени от Биволъ, и от днес нататък на никой нормален човек да не му пука за *прословутата* им класация.

Която е също толкова аматьорска, колкото и коригираното /ама става си модерно това коригиране, без майтап/ днес твърдение, че в България *доказано* има убит разследващ журналист заради работата му.

А иначе всеки, който иска да плюе без повод по себе си, семейството и приятелите си, е свободен да го прави.

Демокрация.

Свобода.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още