Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Хирург: Какво чакате, господа властимащи? Заради предизборните ви машинации умират стотици

Мрежата

Хирург: Какво чакате, господа властимащи? Заради предизборните ви машинации умират стотици

От Фейсбук профила на хирургът д-р Нанко Червеняков

Какво чакате, господа властимащи? Защо се държите като щрауси? Заради предизборните ви машинации умират стотици хора. Защо не наложите 14-дневно затваряне на държавата? Защо позволявате на групи кресльовци да ви плашат и да не спазват противоепидемичните мерки? Безнаказано?!

Къде е полицията, жандармерията и службите за сигурност?!

Защо не си изпълняват задълженията?!

Къде е министърът на здравеопазването и защо пасивно позволява да умират много хора?! Къде е премиерът, за да сложи ред в тази загиваща държава?! Господа „политици” и властимащи, вие сте най-грешните пред Бога и пред този народ! Вашата история е като „Пир по време на чума”!

Пирът е дърленето ви за кокала, наречен власт, а чумата си я има и покосява хиляди майки, бащи, братя, сестри и деца! Но вие не виждате това!

Очите ви са слепи за човешкото нещастие! Мислите се за богове! Апетитът ви е вълчи, а търбусите ви огромни и ненаситни! Не изпитвате нито срам, нито жалост! Но, убеден съм в това, ще дойде ден, в който ще отговаряте за делата си! Ако не пред хората, то пред Бога! И запомнете, наистина скъпи политици: „Ковчегът джобове няма”!  


Топ новини

виж още

Актуална тема